keskiviikko 20. marraskuuta 2013

Kohti valkoisempaa hymyä


* Yhteistyössä BeconfiDent

Jo jokin aika sitten minuun otettiin yhteyttä Beconfidentiltä ja kysyttiin kiinnostaisiko minua kokeilla jotain heidän valkaisutuotteistaan. 
" Kahvihampaideni " puhjetessa nyt reilun parin vuoden sisällä, olen ikävä kyllä huomannut hampaideni tummuneen ( kellastuneen ) normaalista, joten oli helppo vastata kyllä, etenkin kun kuulin, ettei nämä valkaisut vihlo, kuten joskus aiemmin käyttämäni. 

Sain testattavakseni Teeth whitening Start Kitin.

" BeconfiDent valkaisulla saat valkoisemmat hampaat nopeasti turvallisesti ja tehokkaasti, samalla testatulla menetelmällä jota hammaslääkärit ovat käyttäneet jo yli 20 vuotta. BeconfiDent hampaiden valkaisu on 100 % vapaa vahingollisista aineista, joten voit käyttää tuotteitamme turvallisin mielin. Käsittely on hellävarainen ja tulokset näet heti. 
Jos et ole tyytyväinen, saat rahasi takaisin ". 
 Testaamani  hampaiden valkaisu sisältää muotit sekä 10ml meloninmakuista peroksiditonta valkaisugeeliä, sävyoppaan sekä helpot käyttöohjeet. Ensin muotit muotoillaan upottamalla ne kuumaan veteen ja asettamalla ne sen jälkeen suuhun. Kielen ja sormien avulla muotit saa muotoiltua omille hampaille sopiviksi. Vasta toisella kertaa onnistuin omieni kanssa, sillä ensimmäisellä kertaa vesi ei ehkä ollut tarpeeksi kuumaa. Hampaat harjataan kevyesti ilman tahnaa aina ennen käsittelyä. Geeliä laitetaan ohut kerros muottien koko pituudelta ja annetaan vaikuttaa noin 15 minuutin ajan. Lopuksi suu huudellaan vedellä ja harjaus toistetaan ilman tahnaa. Käsittely olisi hyvä tehdä kerran päivässä 10 päivän ajan tai kunnes saavuttaa halutun lopputulokseen. Itse olen ehtinyt / muistanut tehdä valkaisun nyt kolme kertaa ja vaikka valkaisujen välissä on ollut pidempikin aika, huomaan positiivista muutosta hampaissani. Nyt yritän muistaa käyttää loput 7 kertaa peräkkäisinä iltoina, jotta näen miten valkoiset hampaat minun on mahdollista saavuttaa. 

Valkoinen hymy, täältä tullaan !

 Ilokseni sain teille lukijoilleni alennuskoodin HANNA , joka oikeuttaa teidät -10% alennukseen tilatessanne BeconfiDent tuotteita täältä.

  
 
   

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi !