torstai 21. marraskuuta 2013

DIY- pojan joulukalenteri   Marraskuu tuntuu kiitävän vauhdilla kuten myös äitiyslomani ( voiko vauvani olla muutaman päivän päästä jo 9kk ). Ensi viikolla alkaakin hoitovapaa ja samalla siirrytään joulukuuhun. Jouluvalmistelut taitaa tältä vuodelta jäädä todella minimiin, sillä tuleva remontti vie aikamme täysin ja luultavasti joulukin ollaan remontin keskellä. DIY- kalenterini pojalle on muutamaa pussia vaille valmis. Tuo pikkumies muistaa onneksi muistuttaa päivittäin, että tekisin sen valmiiksi. Kerroinkin, kun hankin Granitista vaijerin kalenteriani varten. Kaikki 24 pussia mahtuu klipseihin sillä lopputulos saa olla runsas. Sisältö tulee olemaan lentsikka teemainen, sillä pienimies rakastaa lentokoneita niin paljon. Veljeni kiikutti nuo Disneyn lentsikat Lontoosta. Kalenteriin tulee lisäksi rusina-askeja, joihin teippasin teemaan sopivat kuvat. Vielä pitäisi löytää tarroja ja jotain muuta pientä kivaa. Luukkuun 24 ajattelin hieman suuremman paketin. Kaupoissa myydään kyllä kivoja kalentereita valmiinakin mm. Lentsikat kalenteri, josta tulee lautapeli. Tykkään kuitenkin tehdä itse, jos aikaa sellaiseen vaan on. Seuraava DIY - projekti on joulukortit, jotka pitäisi hiljalleen saada valmiiksi.


6 kommenttia :

 1. Pitää itsekin kyllä saada joulukalenterit pian tehtyä. Lentsikat olisi täälläkin kova sana. Tuntuvat vain joka kaupasta loppuvan ja hintaakin Suomessa niille kertyy aika kovasti. Katsotaan mitä keksin. Aika menee kyllä hurjan nopeaa. Meidän pienin täytty juurikin tänään (tai no pari minuuttia sitten) 8kk...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo saman olen huomannut, hinnakkaita on. Disney Storesta Englannista voi niitä tilata, toki siihenkin tulee postikulut päälle,
   mutta jos on jotain muuta tilatavaa ei tunnu pahalta postarit. Tilasin itseasiassa sieltä neidin joululahjan & pojalle autosetin.

   Poista
 2. Ajattelin itsekin ensi vuonna toimeentua tekemään oman. Nyt tulisi liian kiire ja meiän 1,5-vuotias hääräisi kuitenkin jatkuvasti sen kimpussa. :)

  VastaaPoista
 3. Kivan joulukalenterin olet tehnyt! Ja sisältö varmasti mieluinen pojallesi :) Ootko nähnyt jossakin noita paperipusseja sellaisena luonnonvärisenä (ruskeina)? Sellaisia olisin vailla. Mä jo kerroinkin jossain kommentissa meidän poikien kalentereista. Teen ne Mailegin nisseihin ja luukkukalentereihin. Niissä on pusseihin verrattuna sellainen haaste, ettei niitä voi täyttää kerralla kaikkia, sillä muuten yllätys paljastuisi etukäteen. Sit onkin kova työ muistaa/ehtiä joka ilta laittaa neljään kalenteriin yllätys. Pikkupoikien kalentereihin tulee Mailegin hiiriä tarvikkeineen, joista osan teen itse ja toiselle Sylvanian sairaalatarvikkeita. Ne liittyvät sitten varsinaiseen joululahjaan (hiirilaatikkoon ja Sylvanian sairaalaan). Isoille sitten jotain koululaisten juttuja. Meille sukulaiset toi noita lentsikoita Turkista, jossa hinnat oli myös useita euroja halvemmat. Niitä on nyt pussillinen jemmassa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pussit on helppo tehdä itse jos jaksat vaan, osta ruskeaa paperia :)
   TIGER myy ainakin, Ikeassakin.. Varmaan saa mistä vaan :)
   Ihanat kalenterit pojilla! Sylvian eläimet & tarvikkeet on niin suloisia
   Ja tuttuja omasta lapsuudesta. Odotan niin, että saan niitä hankkia meillekin :)

   Poista
 4. Tosi kiva toi teidän runsas pakettiköynnös! Täälläkin on joulukalenteri-tehdas pystyssä, ja askarteluhuone on kuin pommin jäljiltä. Hyvin mustavalkoinen siitäkin on tulossa... katsotaan kohtaako visio ja toteutus sitten lopulta :)

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi !