torstai 31. lokakuuta 2013

Klaus K / Mariela Sarkima Beauty Brunch 

Viime lauantaina olimme ystäväporukalla Klaus K hotellilla brunssilla. Syksyn aikana Klaus K on järjestänyt upeita Fashion Brunch tapahtumia mm. Urban A:n & Camilla Mikaman kanssa. Lauantaina järjestetty brunssi oli kauneuden monitoiminaisen, meikki- ja hiustaiteilija Mariela Sarkiman hetkessä loppuunmyyty kauneusbrunssi. Brunssi alkoi Legendary International House of Ninja- tanssiryhmän voguing esityksellä. Esityksen vetäjänä oli itse Voguing-guru, Huippumalli haussa sarjastakin tuttu Beni Ninja. Aikamoinen yllätysnumero heti alkuun, huh !Mariela oli loihtinut hulppean 40-henkisen tiiminsä kanssa upean Pretty Scary Hair & Makeup Couture Shown sopivasti vielä näin Halloweenin kynnyksellä. Upeita kauniin pelottavia kokonaisuuksia kyllä nähtiin mallien päällä.


Erityisen ihanaa oli myös nähdä brunssin yhteydessä ulkomailla asuvaa Emilia ystävääni, joka oli yksi näytöksen upeista malleista.      Maittavan ruoan ja esitysten jälkeen kaikki vieraat pääsivät vielä Marielan kauneustiimin käsittelyyn Beauty Bar:iin. Valittavana oli pikameikki -kampaus tai -manikyyri. Lähtiessä mukaan sai vielä goodiebagin, joka sisälsi Marielan kanssa päivän toteutukseen osallistuneiden merkkien: Lancômen, Cutrin Suomi, Remington Suomi & Cailap by Mariela Sarkiman tuotteita. 
Olin aika täpinöissäni pussukasta, sillä se sisälsi. mm. Marielan Cailapille suunnitteleman ripsientaivuttajan, josta olin kuullut pelkkää hyvää ja jonka olen nyt itse muutaman päivän kokemuksella todennut HUIPUKSI! Ripseni ovat aika jäykät luonnostaan, mutta kauniille kaarelle taipuvat nyt aamuisin.

Suosittuja muotibrunsseja on luvassa lisää ensi keväälle, mutta normaalia brunssia Klaus K:ssa voi nauttia aina viikonloppuisin klo. 12-15.Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi !