torstai 3. lokakuuta 2013

Bisgaardin kengissä pakkasiin

    Paljon on kyselty lastenvaatehankinnoistani syksylle & talvelle. Ilokseni huomasin tässä hiljattain, että viime talven toppatakki mahtuu pojalle, samoin  vanha toppahaalarikin ainakin alkutalven. Uuden haalarin olen ennättänyt ostamaan reilulla kasvuvaralla, joten puku palvelee varmasti vielä seuraavan talven pakkaset. Esittelen sen teille myöhemmin. Tuorein hankintani on pojan talvikengät Pikkujalat - verkkokaupasta. Halusin ehdottomasti tälle talvelle nahkaiset kengät, jotka poika saa itsekin sujautettua jalkaan. Kengät joita voi käyttää farkkujen tai toppapuvun kanssa. Tanskalaisen Bisgaardin laadukkaissa kengissä on lämmin villavuori ja tarrakiinnitys. Pohja taas on raakakumia, joten se eristää hyvin kylmyyttä. Kengissä on lisäksi vedenpitävä TEX- kalvo. Kauniit kengät, jotka voi kierrättää neidilläkin sitten tulevaisuudessa. Mistähän äidille löytyisi yhtä stylet kengät !?!


 
Niin ja tuli huomattua, että blogissa saan ajatukset muualle, joten ehkä blogitauko oli tässä :)8 kommenttia :

 1. Kiva, kun olet takaisin. Pikkumiehen kengät näyttää täydellisiltä talven rientoihin. Vähän interior-osastoa eli olisin udellut miten olette käsitelleet tuon kauniin lautalattianne. Meillä on osmo vahaa, alla puolella laimennettu kuusi ja päällä kirkas vaha puulattioille mutta nyt, kun on huolto ajankohtainen miettisin ehkä muuta . Pintakerros on nimittäin niin kellertävä, etenkin kalusteiden ja mattojen alla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kivaa tämä bloggailu on. Saa ajatuksia muualle :) Meillä on samaa osmoa,
   Ja minäkään en ole siihen tyytyväinen. Jos vielä jaksamme käsittelemme lattian betoluxilla, jos
   Uutta asuntoa ei löydy ja jatkamme vielä tässä asumista. Tosin ajan kanssa taitaa kaikille valkoisille
   Käydä sama kohtalo mattojen jne. Kohdalla :/

   Poista
 2. Kiva, että jaksat postailla. Voimien mukaan. Aivan ihanat kengät! Väri paras mahdollinen ;) ja näyttävät lämpimiltä. Mua aina harmittaa, kun poikalapsille on niin vaikea löytää kivoja kenkiä. Pieniä kokoja voi jostakin vielä löytää, mutta kouluikäiselle alkaa jo olla vaikeampi saada kooltaan sopivia. Pahin "vaihe" on koot 36-39. Muistan yksi vuosi, kun kävin paikallisessa kenkäkaupassa etsimässä pojille kenkiä, niin tarjolla oli vain ja ainoastaan Vikingin goreja. Kyllähän niitäkin tarvitaan, mutta sillä kerralla olisi ollut tarve siistimmille nahkatalvikengille. Vastaavasti tytöille löytyi useampi malli esim. saappaita niiden Vikingin gorejen lisäksi. Siellä Etelä-Suomessa valikoimat on varmasti paremmat. Onneksi nykyään on nuo nettikaupat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ruskeat halusin ehdottomasti :) Voin kuvitella miten hankalaa on löytää isommille pojille kenkiä!!
   Nettikaupat on kyllä pelastus :)

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi !