perjantai 30. elokuuta 2013

Varpaita

  Pahoittelen taas pientä kiirettäni. Päivät menee niin vauhdikkaasti ja lapset harvoin enää nukkuvat samaan aikaan päiväuniaan joten aikaa täällä oloon jää oikeastaan vaan iltoihin. Välillä on ihan kiva vaan olla, vaikka tykkäänkin harrastuksestani kovasti. Kommentteihinne yritän ehtiä vastailemaan viikonloppuna. Hieman kun on ilmassa flunssanpoikastakin. Ihana syksy niin ihanat pöpöt, juu ei.

 Muistatteko, kun haaveilin koko perheen jalkakuvasta. Viime viikonloppuna napsittiin jalkakuviakin. Tosin vielä pitäisi ottaa niin, että isin varpaatkin on kuvassa. 
Koko perheen jalat, kun mielelläni kehystän seuraavassa kodissa kollaasiin seinälle. Hieman haasteellista kuvaaminen pienien varpaiden kohdalla, kun ne ei sitten millään tahdo pysyä paikoillaan.

 Sulattelen täällä mielessäni hallituksen eilisiä päätöksiä koskien mm. lapsiperheitä.
Luonteeni kun tyrmää helposti suuret muutokset, mutta hiljalleen alan nähdä asiat valoisammin.
Ehkä tässäkin asiassa :)


No mutta ihanaa perjantaita!


ps. Yritän toteuttaa postaustoiveitanne pian ja niitä saa jättää lisääkin :)


6 kommenttia :

 1. Ihana kuva! Itsellä myös ollut toiveissa koko perheen varvaskuva, siitä lähtien kun pinterestista idean bongasin. Vielä toteuttamatta! Josko postauksesi olisi nyt tarvittava potku;)

  VastaaPoista
 2. Ihana kuva! Me otettiin kesäisten rantakuvien yhteydessä myös koko perheen jalkakuva, hiekkavarpain ;) Kuvan rajaamisessa tosin on hieman haasteita, koska miehen jalan koko on 47 ja kuopuksen noin 24, pituuseroa siis riittää. Tarkoitus on tehdä kuvasta sellainen panoramakuva, joka laitetaan sitten kylppärin/saunan pukuhuoneen seinälle.

  Mun on myös vaikea ymmärtää noita hallituksen mietteitä. Meillä ei ainakaan jo pelkästään tuloerojen vuoksi miehen kannattaisi jäädä hoitovapaalle. Ei mun palkalla elätettäisi näin suurta perhettä. Lisäksi oon aina imettänyt pitkään. Kuskaisiko mies sitten lasta mulle töihin imetysaikoina?! Kyllä mun mielestä tuollaisista asioista kuuluisi perheen itse saada päättää.

  VastaaPoista
 3. Niin ja täällä myös sulatellaan etenkin tuota hoitovapaa-asiaa..... Onneksi ei koske vielä tänä vuonna syntynyttä! Meilläkään ei taloudellisesti olisi kovinkaan mahdollista jättää iskää hoitovapailemaan.. Ootkos kuinka kauan ajatellut olla vielä pikkumurusten kanssa kotosalla?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo sama juttu täällä. Eikö koske? Sitä ajattelinkin, mutta olen
   Niin harmissani kaikkien niiden perheiden puolesta jotka joutuvat
   Laittamaan lapsen hoitoon aiemmin, kuin ehkä ajattelivat. En osaa
   Vielä sanoa milloin palaan.. Osa-aikaisesti mahdollisesti vuoden päästä.

   Poista
 4. Äh nyt en enää ookkaan niin varma!! Ystäväni sanoi, ettei koskisi, mutta mieheni oli erimieltä... Äääh!!

  VastaaPoista
 5. Mä en tajua näitä jalkakuvia.Itse en ikinä laittaisi seinälle jalkoja.Monissa blogeissa ihmiset kuvaa jalkojaan/varpaitaan.jotenkin ällöä.Mulle tulee ekana mieleen hiki.jalkahiki.Mulla vissiin jonkinsortin jalkafobia:)Lasten varpaat menettelee:)-nanna-

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi !