perjantai 9. elokuuta 2013

Life begins after coffee

Kuva : Pinterest


   Meillä sairastaa lapset. Molemmilla flunssa, joka ilmeisesti onneksemme kuitenkin nopea sellainen. Kaksi yötä itselläni mennyt valvoessa. Päikkäreitäkään nuo pienet ei nuku samaan aikaan joten pakkaan lapsoset kohta rattaisiin ja ensin postiin hakemaan lisää tilaamiani Nespresso kapseleita ja siitä sitten isomummille syömään. Päivän pelastajat ! Nyt kahvia nassuun ja palaan toivottavasti vielä myöhemmin :)

Mukavaa perjantaita ! 

3 kommenttia :

 1. Paranemisia sinne!! Osaatko vinkata 2v. pojalle hyvää synttärilahjaa?? Sulla kun semmonen naskali löytyy ja ideoitakin ;) Ja hei, onko pellavapussilakanoista ja yleensä vuodevaatteista kokemusta esim. H&m home harmaat/valkoiset itsellä houkuttaa..se on yks parhaita hetkiä (vaikka pätkä öitä ja liian aikasia herätyksiä liian usein, poika 11kk ;) kun saa puhtaisin lakanoihin painaa pään..

  Ja kiitos, lidl vinkeistä..futissämpylät oli herkkua ja housuvaipatkin on toiminut :). Ja allekirjoitain tuon, että lidl on parantunut valikoimaltaan..bongasin tämän kesän hitti(?)siideriäkin sieltä eli Happy Joe tais olla 2,10e - herkullista, nimenomaan yksi vaikkapa saunan jälkeen tai helteellä! Useat siiderit ei enää maistu, vaan ennemmin viini, niin tää toimii taas kun voi imetyksen loputtua vähän joskus maistella kun poika nukkuu :)

  Tällasia arjen vinkkejä kuten sulta oon saanut nyt tuon lidl ja aiemmin joku muu, en muista ;) kaipaan lisää..esim. kiireisen äidin kokkausohjeita lapsille sopivista ruoista. Toki KAIKKI lasten vaate ja sisustusinspis -jututkin on ihania <3

  Tää sun blogi on niin mun makuun ja postailet kivan useinkin, et liian usein :) Mennyt ohi monesta aiemmin lempi blogista..

  VastaaPoista
  Vastaukset

  1. Meidän parivuotias tykkää Brio- junaradasta, eli jotain siihen jos sankarilla entuudestaan esim. on sitä kerättynä tai ainahan voi aloittaa keräämisen. Paloautot ja muut "piipa-autot" on hitti, kirjat liittyen niihin tai ongintapeli..Plaston hiekkaleluautot tai mitähän muuta tulisi mieleen hmm.. Duplot, niihin on mm. tullut kivoja
   traktoreita jne. juuri ostettiin Sokoksen tarjouksesta Duplon paloauto.
   Meillä oli H&M pellavalakanat harmaana, mutta niissä ei ainakaan meidän peitot pysyneet paikoillaan ja miehen vihatessa niitä sen takia myin pois. Luulen, kyllä vian olleen peitoissa hahah.Haaveissa kyllä vielä hankkia jotkut muut kunhan saan tilaa liinavaatekaappiin :)

   Ja kiitos vinkkejä satelee lisää, kunhan vaan ehdin niitä postailemaan :)
   Ja Happy Joe Lidlissä mennyt minulta ihan ohi, koska olet bongannut?
   Tykästyin siihen myös.

   Poista
 2. Oulussa oli erä tuota siideriä, viime viikolla ja vielä tänäänkin ihmeekseni löytyi :)

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi !