perjantai 9. elokuuta 2013

ihana viiksipaitaKuvat : Lindex

  Tiedättekö mikä on hassua, kun poika oli pieni, tuntui etten löydä Suomesta kivoja vaatteita pikkupojille ja nyt löydän niitä koko ajan, mutta  niin se on aina omalla kohdallanikin, kun etsin jotain tiettyä en varmasti löydä. Lindex on parantanut huomattavasti vaatteissaan ja lastevaatepuolellakin oli useampi super kiva vaate, kun piipahdin siellä viikolla. Erityisesti yllä oleva viiksipaita on super ihana !!! Lindexin sivuilla paita oli tytön päällä, mutta omalleni en sitä kyllä laittaisi, vaikka varmasti sopii tytöillekin. 


10 kommenttia :

 1. Oon onnekseni huomannut saman! Joka tietenkin osaltaan aiheuttaa sitä, ettei pikkuveljen kohdalla mennä vain veikan vanhoilla kuteilla.. ;) nyt löytyy niin paljon enemmän vaihtoehtoja ja söpöjä vaatteita, hyvähyvä! Ja viiksipaitaa jo eilen hiplasinkin...jäi vielä kauppaan..

  VastaaPoista
 2. Iso muutos on tapahtunut poikien vaatemarkkinoilla (Suomessa) meidän esikoisen ja kuopuksen välillä (ikäeroa 11v). Nyt löytyy pikkupojille kaikkea sellaista söpöä ja juuri sitä tyyliä, jota esikoiseni ollessa pieni suurella työllä ja vaivalla etsin, tein itse tai teetin jopa ompelijalla saadakseni haluamani. Kuitenkin kyse oli ihan neutraaleista klassikkovaatteista.

  Nyt kun esikoinen on menossa yläasteelle, olen jälleen saman ongelman edessä. Lastenvaateliikkeiden vaatekoot ovat pieniä, aikuisten vaatteet liian isoja. Jälleen olen etsinyt ja etsinyt, melko laihoin tuloksin. Zarasta löytyy vielä kokoa 164cm, mutta kesälomareissulla ei ollut vielä tullut syksyn uutta ja aletavarat vetelivät viimeisiään. Harmi, ettei Zaralla ole nettikauppaa. Monien vaateketjujen nuortenvaatteet ovat kovin printtipainotteisia sekä synkkiä eikä poika (eikä äiti) tykkää niistä. Jälleen puuttuvat ne klassikkovaatteet. Teillä on vielä onneksi aikaa tähän vaiheeseen ;)

  VastaaPoista
 3. Ihania vaatteita :) Odotan esikoista ja pähkäilen lapselle leikkimaton hankkimista.. Ajattelin kysäistä sinulta, onko teillä ollut sellainen lapsilla käytössä, kokemuksena tarpeellinen/turha?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä se on ollut todella käytännöllinen,
   Ja hillittyjen värien ystävänä leikkimattokin samaa värimaailmaa :)

   Poista
  2. Mistä olet löytänyt hillityn värisen leikkimaton?!? :) Yksi syy tuohon pähkäilyyn taitaa olla juuri se, että olen katsellut leikkimattojen tarjontaa ja kaikki ovat niin värikkäitä, eivät oikein 'käy' muuhun sisustukseen.. :)

   Poista
  3. Mamas&Papas Honey bear -leikkimatto :)
   Ainakin Stocka myy sitä.

   Poista
 4. Kävin juuri tänään Lindexillä ja ei mua vastaan kävellyt tuollaista ihanuutta. Pitääpä käydä pian uudestaan:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se oli söpö, muutamat kivat pöksytkin bongasin :)

   Poista
  2. Miksei voi olla isommassa koossa samaa !!! :/

   Poista
  3. No sanos muuta, toi olis niin söpö noille isommillekkin pojille!!!

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi !