lauantai 6. heinäkuuta 2013

TIGER uutuudet  TIGER uutuudet saapuneet taas liikkeisiin. Itsekin piipahdin, mutta mukaan ei tarttunut mitään. Kumma juttu, taisi olla ensimmäinen kerta.


Hieman hiljaiseloa täällä blogin puolella...
meillä on neidillä 4kk tiheän imun kausi ja äidillä hurjasti univelkaa siitä johtuen. Pojalla maidon varmistaminen sijoittui 3vkon, 6vkon, 3kk & 6kk paikkeille.. 4kk maitotilaus on siis täysin uutta minulle :) Neuvolassa kummastelin johtuuko neidin tiheät yösyömiset asuntomme kuumuudesta ( julkisivuremppa, muovipussissa asuminen ) johon täti sitten kertoi, että 4kk tiheä imu on täysin  normaalia. Tiheän syömisen lisäksi voimia vie huono ilmanlaatu kotona, kun korvaavaa ilmaa ei remontin aikana saada mistään, voisin siis vaan nukkua. Haastetta on riittänyt myös uhmakkaan pikkumiehen kanssa, päiväunet kun ei tunnu enää kiinnostavan. Niin ja rattaatkin hajosivat... :/ Onneksi Bugaboo hoitaa reklamaatiot hyvin ja odottelemme nyt uutta runkoa saapuvaksi.

Niin ja 4kk iässä vaunuissa makaaminen on ihan tylsää, kannan siis neitiä lähinnä rintarepussa kun maailma kiinnostaa niin paljon :) Sama juttu oli silloin pojan kanssa, joten se ei yllättänyt. Onneksi pari kuukautta menee nopeasti ja ratasosaan siirtyminen helpottaa sitäkin sitten. Bugaboo vaunuissa vaunuosankin saa onneksi myös hiukan käännettyä joten ihan koko aikaa ei onneksi tarvitse kantaa.

Sellaista meille, mutta isi jäi lomalle jeee :)


 
Koitan aktivoitua täälläkin taas, mutta älkää ihmetelkö jos postauksia tulee nyt harvemmin
                                                             

                                                           Kivaa viikonloppua kaikille !
2 kommenttia :

  1. Tsemppiä! Minä yritän saada ensi yöstä alkaen yösyömisen loppumaan... Vauvan siis, itse en syö öisin. :)

    Minttu

    VastaaPoista
  2. Voi murunen, teilläpä on ollut raskasta - täälläkin oli parisen viikkoa sit perus puolenvuoden väsymystä ja neiti tekee nyt yhdellä kertaa VIITTÄ hammasta suuhunsa... :D Että sellasta. Mut tsemppiä hirmusti sinne muovipussiin, hehe, ja vois sopia treffit tässä nyt kun toi sun ukkonen on lomalla, niin meidän tyttöjen kesken ihan? Meillä jää kans miekkonen lomalle nyt ens su! :) Halit! <3

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi !