tiistai 2. heinäkuuta 2013

pieniä vaatteita myynnissä

 No niin jotain olen jo ehtinyt laittamaan myyntiin Huutonettiin. Koin, että ehkä selkeintä & helpointa laittaa tuotteet sinne, kun että tekisin erillistä " omaa " myyntisivustoa. Aikaakaan sellaisen tekemiseen ei oikein nyt ole. Koitan saada tehtyä suoran linkin blogini laitaan, samalla kun pitäisi linkit tehdä pinterestiin jne. Huutikseen on helppoa lisäillä sitten muutakin myyntiin, kunhan ennätän inventoimaan kaappeja. Yritän tässä viikolla lisäillä pojan vaatteita joten kannattaa käydä kurkkaamassa. Myynnissä siis alkuun lähinnä pojalta ( 2v. ) pieneksi jääneitä vaatteita, jotain mahdollisesti neidiltäkin, ainakin unisex vaatteita. 

Huutikseen tästä


ps. niin ja tarvittaessa lähetän lisäkuvia :)
Niin ja pahoittelen, jos annan väärää singnaalia, että olisimme muuttamassa, ehei.. innoistuin taas ehkä hieman liikaa. Potentiaalinen asunto kyllä löytyi, ja sen suhteen piti hieman suunnitella & laskea remontin mahdollisia kustannuksia. Hmm. no se asunto ei nyt taidakaan olla meille joten pidän peukkua, että syksyllä tärppää asunnon suhteen. Jatkan silti haaveilua täällä, sillä kaikki haaveet on aina muokattavissa asuntoon sopiviksi :) Kerron kyllä HETI ( tai ainakin melkein  ), kun asuntoasioissa edetään. Ainakin mieheni saa nauttia kesälomansa ilman remonttihuolia, jos jotain positiivista pitää keksiä ;)

3 kommenttia :

 1. Huokaus..ihania..MUTTA kaikki liian pieniä, meidän 10kk poika jo nyt kokoa 80-> joten jos vaan löytyy 86-> niin kärppänä olen ostamassa..tai siis eka huutamassa ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. KOKOA 80 :) isomies.. joo kunhan ehdin niin laittelen lisää vaatteita.
   Meillä nyt 92 käytössä.

   Poista
 2. Täytyi vielä tulla kurkkaamaan, mitä kaikkea olikaan myynnissä. Samantyylisesti kun tykkään poikiani pukea.. Hihkasehan jos laitat myyntiin vielä muita vaatteita, niin käyn kärppänä katsomassa! Etenkin raitavaatteet, kuten ihanissa kotikuvissanne näkyneet valkosiniraidalliset supersuloiset pöksyt kiinnostaa!!:)

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi !