lauantai 1. kesäkuuta 2013

Linnanmäki asuaAsu: Farkut- ZARA// Paita- Benetton // Neuletakki - Pomp de lux // Lippis- H&M// Kengät - Converse    Eilen illalla piipahdettiin taas Linnanmäellä. Ihan huippua, kun siellä on 11 ilmaista laitetta, joista
poika pääsee ainakin kuuteen kokonsa puolesta. Linnanmäen 11 laitetta (KotKot, Kuuputin, Merirosvolaiva, Miniautot, Muksupuksu, Pallokaruselli, Panoraama, Pienoiskaruselli, Pilotti, Rumpukaruselli ja Vankkuripyörä) ovat maksutta asiakkaiden käytössä iästä riippumatta, kuitenkin pituusrajat huomioiden. Osaan laitteista pääsee yhdessä vanhemman kanssa, mutta muutamissa laitteessa täytyy uskaltaua mennä yksin, ja kyllä tuo pikkumies yksin uskaltaakin.
Varsinainen hurjapää ! Laitteiden lisäksi kävimme testailemassa uudistettua Angry Birds puistoaluetta ( siis myös äiti testaili hahah ). Ilmaislaitteet sulkeutuvat muutamaa tuntia ennen huvipuiston sulkeutumista, mutta ainakin meidän iltarutiineihin juuri sopivaan aikaan.
Linnanmäellä meidän perhe vieraileekin tänä kesänä varmasti useampaan otteeseen, kun se sijaintinsa puolesta on ihan naapurissa.
 
 
Naantalin Muumimaailmassa, Korkeasaaressa, Suomenlinnassa ja mahdollisesti myös Särkänniemessä olisi kiva päästä tänä kesänä käymään.
 
Millaisia kesäsuunnitelmia teillä on ?
 

1 kommentti :

  1. Hehe, täysin samat vaatekappaleet löytyy meiltä lippistä lukuunottamatta :D se on se kun on niin vähän kivoja vaatteita pojille :) ja samalta kuulostaa myös meidän kesän to do-lista, korkeasaari&lintsi jo käytyinä. Juuri katselen majoitusvaihtoehtoja Turun/Naantalin suunnalla niin päästään muumeja moikkaamaan!

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi !