keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

Hortensia Nyt ei ole perjantai, mutta oli pakko ostaa etukäteen leikkokukka, hortensia. Viikonloppuna lähdemme näillä näkymin mökille joten saan nauttia kukkasestani  nyt siihen asti ja vielä ensi viikon mikäli saan pidettyä sen hengissä. Hortensia vaatii kuumaa vettä ja uusi imupinta on hyvä leikata joka toinen päivä. Katsotaan kuinka käy. Viikon leikkohortensian pitäisi kestää.
 Pionien lailla hortensiat kuuluvat lempikukkiini ja niitä haluan ehdotomasti istuttaa omaan pihaan, kun sellainen joskus mahdollisesti meillä vielä on. Kukathan toimivat itselläni myös siivouksen innoittajina, ja meillä on tällä hetkellä todellakin siivouksen tarvetta. Näillä helteillä siivoaminen ei vaan houkuttele, mutta ehkä kukan voimalla saan virtaa siihenkin puuhaan.Äidin pullahammasta kolotti !


 

4 kommenttia :

 1. Kaunis!

  Kukat kannattaakin ostaa aiemmin viikolla kuin perjantaina, jotta niistä ehtii nauttia pidempään. Useimpiin kukkakauppoihin toimitukset taitavat tulla puoleen viikkoon mennessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta, voisinkin muuttaa perinteeni keskiviikkoon :)

   Poista
 2. Ihana! Täällä kanssa tykätään hortensiasta! Täytyykin miettiä myös niitä pihalle. Ainakin alppiruusu olisi vielä suunnitelmissa istuttaa. Tuo versio, jossa varsi on leikattu ja kukka on leikkokukkamainen, viehättää kovasti! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo hortensiaa laitat :) ja alppiruusu on tosi kaunista myös.

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi !