tiistai 11. kesäkuuta 2013

Graniitissa jälleen
Ja taas eksyin Graniittiin :) Pelottava paikka, sillä voisin tyhjentää koko liikkeen matkaani.
Varasin yllä olevan riippukeinun harmaana. Sellainen, kun on saatava uuteen kotiin terassille roikkumaan. Graniitissa on neljä sesonkia vuodessa, joiden mukaan tuotteet vaihtuvat. Osa tuotteista pysyy mallistossa vakiona, mutta esimerkiksi riippukeinu on hankittava nyt sillä syksyllä sitä ei varmasti enää ole. Onneksi mieheni on keinusta yhtä innoissaan, sillä itse en saa sitä pois mielestäni.
Keinuun haluan juuri nuo mustat istuintyynyt :)
Asiaa ei tule helpottamaan se, että tänään pääsen testailemaan sitä livenä sillä lähdemme pian kylään 
ex-alakertamme luo ja tiedän tuon saman keinun roikkuvan siellä pihalla :)


" Täti Ruskealle " tarkistettu inkkariteltan hinta, 119€.


Ja pojan tulevaan hiekkalaatikkoon on saatava musta ämpäri & lapio...Tuollaisen sinkkisen mustan purkin meinasin jo ostaa, mutta päätin jättää ensi kertaan.
Projekti ripaus mustaa keittiöön alkaa :) Graniitissa on ihania herkkuja kauniissa purkeissa, miten
ihmeessä pystyn vastustamaan niitä !!???
Graniitin mustat istutuslaatikot, joista en nyt huomannut kyllä ottaa kuvaa, mutta aiemmassa postauksessani ne vilahtaa, on juuri täydelliset pienelle kasvimaalle. Sellaisia muutama kiitos.
Pihamme värimaailma tulee olemaan musta-harmaa. Ripaus valkoista.
Ja heh puhun, kun meillä uusi asunto jo olisi. No yksi tosiaan on potentiaalinen vaihtoehto,
ja sitä menemme vielä tällä viikolla katsomaan.

9 kommenttia :

 1. Kiitos hintaselvityksestä! Ei se välttämättä niin paha ole. Itse tehtynäkin tulee kalliiksi,koska kunnon kankaat maksavat. Moni on tehnyt tiipiin esim. vanhoista lakana- tai verhokankaista,mutta itse pelkään,että tulis silloin liian "liru". Lisäks tiedän,että tiipii sais aika nopeasti häädön,jos olis väärän väärinen. Yksi värien suhteen siis turhamainen täälläkin ;-) Uskaltaudunkohan koskaan tuohon liikkeeseen? Onneksi asutaan niin kaukana,ettei pääse usein käymään eikä silloinkaan voi raahata paljoa mukanaan ;-)

  Pihasuunnitelmasi kuulostavat kivoilta! Meidänkin oli alunperin tarkoitus asua kaupungin keskustassa,mutta lasten myötä ajatukset kummasti muuttuivat ja aloimme haaveilla omasta pihasta ja talosta. Me,joiden ei pitänyt koskaan rakentaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset

  1. Joo ei se paha ole, hommaaa tosiaan on löytää sopiva kangas jne. Ja teltta vaikutti kyllä vahvalle. Juu liike on ihana joten Helsingin reissua vaan suunnittelemaan ;)
   Joo lapsien myötä oma piha olisi super kätevä, toivottavasti saan toteuttaa suunnitelmani pian :)

   Poista
 2. Täällä kuolaan näiden Granit-kuvien perään...Kyllä täytyis pian päästä Helsingissä käymään! Mut ihanaa, kun ei tarvi enää Tukholmaan saakka Granitin perässä mennä :D

  Toivottavasti asunnon etsinnässä lykästää! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset

  1. Jo ihan mahtavaa, että saaatiin Granit Suomeen :)
   Kesäreissua vaan Helsinkiin :)

   Poista
 3. Tuo keinu on kyllä mahtava :)

  Itse käväisin Granitissa pikaiseen viime viikolla, ja tuli kauhea runsaudenpula: olisin voinut kantaa kotiin sieltä koko autollisen tavaraa :D Täytyy todellakin mennä uudelleen ja ihan ajan kanssa katselemaan, niin tulee tehtyä ostoksia edes vähän järjellä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se on täydellinen! Poikakin tykkäsi keinua siinä, vaikka normaalisti ei keinumisesta välitä. Ja sama homma, voisin ostaa ihan kaiken.. vaarallista!
   Ja parempi tosiaan kypsytellä ajatuksia ettei tule ostettua ihan kaikkea hahah

   Poista
 4. Kiitos taas tästäkin, Granit <3 Blogisi on ihana. Ja tyylitajusi vankkumaton :)

  Köpiksestä muutama kysymys..suositteletko 9kk vauvan kanssa? Onko esim. Tivolista kokemuksia? Entäpä vaateliikkeitä, kuten Next? Ja majoitus, joku suht edullinen hotelli? Himottaa paljon Köpis, ei kokemusta..

  VastaaPoista
  Vastaukset

  1. Voi kiitos kaunis, tulipa ihana olo kommentistasi <3
   Juu reissuun vaan 9kk babyn kanssa. Köpis postaukselle on tulossa jatkoa, koitan saada sen valmiiksi pian mm.vaatepaikoista. Vauvelin kanssa edullinen hotelli on Omena hotelli, suosittelen!! Mikro huoneessa oli meillä ainakin puurojen jne.kanssa kätevä. Siisti ja aika uusi hotelli lisäksi. Siellä ei tosiaa ole aamupalaa, mutta pienessä jk:ssa voi pitää aamiaistarvikkeita tai suunnata ihaniin kahviloihin aamupalalle :) Tivolissa en ole lasten kanssa vielä käynyt, mieheni kanssa olemmme kahden olleet kyllä laitteissa. Tivolialue on ihana ja nähtävää siellä kyllä on ja ihania ruokapaikkoja.

   Poista
 5. Ihania kuvia! en ole tuolla granitissa vielä piipahtanut! Pitääkin pian korjata asia :) Mistäpäin etsitte taloa??

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi !