keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

FREE
Ajattelin vinkata teille hyväksi todetusta hyttyskarkoitteesta, jonka ostin viime kesänä. Aine pitää myös punkit & mäkäräiset poissa. Karkoite on hajuton ja sopii ihan pienillekin lapsille. Pakkasin aineen kassiin, sillä juhannusta vietämme Ahvenanmaan saaristossa, jossa punkkeja on paljon. Inhoan hyttyskarkoitteiden voimakasta hajua, mutta tämä on miellyttävä hajuton emulsio. Ainetta myy apteekit ja isommat kaupat ainakin.2 kommenttia :

  1. Kiitos loistavasta vinkistä, sillä juuri tuskailin OFF -tuotteiden hajuhaittojen vuoksi. Sain punkinpureman vuosi sitten ja uutta en haluaisi. Kiva, jos tämä pitää muutkin kuin hyttyset loitolla. Oli meinaan sellainen hevoskuuri sen punkinpureman vuoksi, että huh huh. Nyt en sitä voisi ottaakaan raskauden vuoksi, joten kaikki torjumiskeinot on käytettävä.

    Kivaa juhannusta teille!

    VastaaPoista
  2. Tämä onkin ostettava ennen pohjoiseen lähtöä, sillä tuo hajuhommeli on kyllä haitaksi ainakin minun mielestäni. Paarmat, sääsket ja mäkärät vaivaavat siellä, punkkeja ei onneksi tarvitse kovasti vielä niillä leveysasteilla pelätä. Täällä kotona Etelä-Suomessa kyllä täytyy niihinkin varautua. Tuo on siitä hyvä, että myös pienille voi laittaa, eli lapsenlapsillekin sopii tämä tuote.

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi !