maanantai 6. toukokuuta 2013

Smile and be happy

Kuvat


Pahoittelen, etten ole ennättänyt postailemaan. Poika on ollut koko viikonlopun kovassa kuumeessa  ja tällä hetkelläkin lämpöä on & nenä vuotaa jatkuvalla syötöllä. Tulevana viikonloppuna juhlitaan rakkaan pikkuneitimme ristiäisiä ja toki samalle viikonlopulle osuu myös äitienpäivä. Nyt pidän sormet ( & varpaatkin ) ristissä että pikkuneiti pysyy terveenä tältä flunssalta ( influenssa ?! ) ja poika saadaan kuntoon. Olipa onni, etten valinnut tätä viikonloppua juhlille.
 Toivottavasti mammanmaito suojaa nyt  pikkuista pöpöiltä.
En vielä osaa kutsua tyttöä nimellä, vaikka nimi on ollutkin tiedossa pitkään, ehkä siksi ettei tule vahingossa möläytettyä sitä, sillä sukulaiset malttamattomina ovat yrittäneet pojaltakin sitä urkkia.. hahah turha yritys :)  Jotain yllätystä juhliin !


Ihanaa, kun neitiä voi kutsua pian nimelläkin.  Olen kovasti miettinyt
onko hölmöä, kun kutsun lapsia täällä pojaksi & neidiksi. Mitä mieltä olette ?
 Samoin kun mietin pitkään
julkaisenko täällä heidän kuviaan. Vaikka alkuun ajattelin, että blogini olisi enimmäkseen sisustuspainotteinen, yllätys yllätys kotiäitinä postaukset ovat olleet pääasiassa lapsiin liittyvää, sillä
oikeastaan olen ihan pihalla koko sisustusmaailmasta, vaikka kovasti sormet syyhyävätkin päästä laittamaan uutta kotia kuntoon. ( Kotia jota ei vielä edes ole  ). 
Jos ja kun koti löytyy, sisustuspostaukset lisääntyvät varmasti. Lapset ovat tärkeintä elämässäni joten kulkevat mukana blogissakin, mutta ainakin vielä poikana & neitinä.
 
Millaisia suunnitelmia teillä on muuten äitienpäiväksi? Me suuntaamme jo perinteeksi muodostuneelle brunssille ystäväperheen kanssa ja toivon, että sää hellisi meitä kaikkia äitejä.
Sen kummempia toiveita minulla ei päivän suhteen ole. Ihanaa laatuaikaa oman perheen parissa & tietysti rakkaan ystäväperheen.

Vieläkin muuten tuntuu uskomattomalle, että olen kahden lapsen äiti.
Miten ihanaa on seurata lasten kehitystä. Poika on alkanut muodostamaan pidempiä lauseita 
joista uusin : " Isii anna lisää muumikessiä " .


Ja nyt  lahopääni koittaa saada keskenjääneitä postauksia kuntoon, ja yksi haastekin
on tekemättä hupsista :)


 Aurinkoa iltaanne!

5 kommenttia :

 1. Pikaista paranemista pikku potilaalle! Toivottaavsti tauti ei tartu ainakaan tyttövauvaan. Muistan itsekin, ettei kesken kiireisimpien pikkulapsivuosien (vauva ja 2 1/2v) jaksanut paljoa sisustustrendejä seurailla tai omaa kotia uudistaa ;)

  Sen verran kysyn sisustuksista, että mistä löytäisin sen teidän kodin esittelyn (joka oli lehdessäkin)?

  Mukavia ristiäisiä toivottelee, Eliisa

  VastaaPoista
 2. Tsemppiä ja pikaista paranemista isoveljelle!

  VastaaPoista
 3. Minusta olisi kiva kuulla lastenne nimet, sillä meille on tulossa esikoinen ja nimet on mietinnässä :) Toivottavasti poika paranee pian ja tyttö saa ihanat ristiäiset! Ja aurinkoa äidille ;)

  VastaaPoista
 4. Oi nimet olisi mukava kuulla, mutta ymmärrän jos se on liian henkilökohtaista :) ihanat poika ja tyttö ovat joka tapauksessa! Tsemppiä juhlajärjestelyihin sekä arjen pyörittämiseen !

  VastaaPoista
 5. minusta ei ole outoa kun et kerro lasten nimiä. Kovasti haluaisin kuulla tytön nimen kylläkin jo ;) Tää mun hehkutus ei ota laantuakseen, mutta äitienpäiväksi ei ole mitään suunnitelmia kun ei vielä paljoa voida tehdä. Jokatapauksessa elämäni ensimmäinen äitienpäivä jonka tulen taatusti muistamaan aina <3

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi !