tiistai 7. toukokuuta 2013

Ristiäisvalmisteluja



   Kurkistus juhlavalmisteluihin :)  Vaaleanpunaista & valkoista.. niistä on tehty meidän prinsessan juhlapäivä. Valmistelut alkavat olla pulkassa, ihana tunne! Sukkahousut pitäisi käydä huomenna ostamassa vielä neidille & itselleni. Pöytäliinat tuottivat päänvaivaa. Ajatuksissani oli näissäkin ristiäisissä ostaa Ikean edullisinta metrikangasta ja ompelukoneella hurauttaa liinat pöytiin. Tuurillani, joka yleensä on huono kävi jälleen niin, että kangas olikin loppu. Ostin sitten kalliimpaa kangasta ja päätin, että käytämme sitä vain tarjoilupöydässä. Nyt esteetikkona mietin jäänkö harmittelemaan jos muissa pöydissä ei ole liinoja.? Voisin ostaa paperista kaitaliinaa, jos joku ihana osaisi vinkata mistä sellaista valkoisena voisin tähän hätään löytää ? Kirkolta saa kyllä vuokrata liinoja, joten sekin vaihtoehto mietinnässä. Kallion kirkon Vihreässä salissa, jossa kahvittelemme kasteen jälkeen on vaihdettu uudet kalusteet hiljattain, joten uskon että vaaleat pöydät ovat kauniit ihan sellaisenakin. Mitä luulette?



6 kommenttia :

 1. Ihanat vaaleanpunaiset juhlat tulossa. Meillä samat juhlat kuukauden päästä, mutta päävärinä vaaleansininen ;) onko pahvinmukit mistä hankittu? Josko löytyisi meidänkin teemavärissä :) pilkut ovat nyt täysin vallanneet tämän mamman!

  Me ollaan vuokraamassa valkoiset pöytäliinat kappelilta, jossa juhlat pidetään. Hinta ei ainakaan ollut paha, eikä tarvitse itse niistä huolehtia :) vaaleat pöydät tosin varmasti menevät myös ilman liinaa.. Tsemppiä valmisteluihin ja ihania juhlia!

  VastaaPoista
 2. Mistä oot ostanut pahvimukit, kahviliinat ja pillit? On kyllä kauniit ja pilkut on täälläkin in. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Servetit Porvoosta, sokos myy samoja isompana!
   Mukit pulushop ( ai taida olla enää.. ) vastaavia myy decorahouse,
   Josta saat servetitkin ;) ja pillit!!

   Poista
 3. Aivan ihana blogi sulla! Ootko mistä ostanu pahvimukit, kahviliinat ja pillit?

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi !