torstai 16. toukokuuta 2013

Newbie

 Pitkästä aikaa KappAhl newbie uutuuksia. Suloinen tuo avainbody pikkumiehelle! Nyt ystäväpiiriini onkin syntymässä poikia tyttöputken jälkeen :) Pikkuneitimme on kasvanut kovaa vauhtia ja pitäisikin siirtää syrjään jo pieneksi jääneet vaatteet. Hiljalleen alamme siirtyä 62cm vaatteisiin, vaikka osa 56cm vaatteista vielä mahtuukin neidille. Ihanaa, kun lapsille ei tarvitse pukea enää niin paljoa päälle ulos lähtiessä.. mistähän mammalle saataisiin vaatteita? Tuntuu ettei kaapissa ole mitään päälle pantavaa huoh!

Olen iloinen huomatessani, että taas on uusia lukijoita löytänyt blogiini. 150 virallisen lukijan raja on ylittynyt, joten sen kunniaksi pitää taas pian järjestää arvontaa, pohdinnan alla vielä millainen :) Blogilistan mukaan teitä lukijoita on jo yli 5000, huikeata :) Aurinkoista päivää kaikille!

1 kommentti :

  1. haha, just tänään mies kävi minun ostoslistan kanssa Kappahlissa kun pojalle tarvittiin lisää vaatteita ja olin jo bongannu noi uutuudet. Niitä ei tosin vielä ollut kaupassa :( Noi tyttöjen bodyt on älyttömän söpöjä!

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi !