keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

WANTED !!!   Poikamme sai kastelahjaksi kipsipaketin, jolla pystyi tekemään jalasta tai kädestä ihanan 3D muiston. Me teimme jalasta ( viimeistely hupsista jäänyt tekemättä ). Nyt haluaisin tehdä neidin minijalasta samanlaisen, mutta mistään ei tunnu löytyvän kuin kipsitauluja johon voi painaa jalan tai käden kuvan. Löysin netistä vastaavan kyllä vaaleanpunaisena / sinisenä, mutta haussa samanlainen valkoinen. HELP!!! Olen enemmän kuin kiitollinen kaikista vinkeistänne :)

8 kommenttia :

 1. Oho, moisesta en ole ikinä kuullutkaan, mutta miten suloinen muisto!!! Toivottavasti löydät ja vinkkaat sitten täällä meille muillekin, harmi kun oma Muru jo niin iso...

  VastaaPoista
 2. Amazonilta löytyy ihan perusvalkoisia kipsivalusettejä - 'baby feet casting kit'.

  VastaaPoista
 3. Voi että miten hauska idea! Jään kuulolle, jos joku vinkkaa. Tuohan on loistava lahjaidis, ja ehkä joskus itsellekin...

  VastaaPoista
 4. Lastentarvikkeella oli joskus myynnissä Baby artin vastaavia ainakin. Löysin heidän sivuilta yhden mallin: http://www.baby-art.com/en/products/sculpture-kit/no-colour.aspx. Kannattaa käydä kysymässä myyvätkö enään kyseistä merkkiä, nettisivuilta en ainakaan löytänyt.

  VastaaPoista
 5. Luulen, että löysin sen paikan, josta edellinen on hankittu. Hankin kyllä tytöllekin samanlaisen kuin veljellä on :-)

  VastaaPoista
 6. Annikka, voisitko jakaa tuon tiedon kanssamme? :) Odotan esikoista syntyväksi ja haluaisin ehdottomasti tuollaisen muiston niistä pienistä varpaista!

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi !