maanantai 8. huhtikuuta 2013

Pellavaa kotiin

Piipahdin eilen anoppini kera Espoossa Monday to Sunday Home- merkin 
Private room sale tapahtumassa Päivin kauniissa lomakodissa. Ihania & laadukkaita pellavatuotteita joita olen aiemmin vain ihaillut kuvissa, nyt pääsin ihastumaan niihin ihan paikan päälle. Pellavalakanat mallistosta vielä joskus haluan kotiimme :)


  Minulla on suuri himo uudistaa kotiamme, mutta nyt täytyy tyytyä pieniin päivityksiin kuten tekstiilien vaihtaminen ja usein sekin on jo paljon, piristää ainakin. Sängyn päällä oleviin tyynyihin olen haaveillut jo pitkään pellavapäällisiä ja nyt sellaiset on hankittu. Sävy on kauniin vaaleanharmaa ja erityisesti sivuilla olevat somittavat nauhat on mieleeni. Ja marokkokuumeeseenkin löytyi lääke :) Uusi päällinen, pellavaa sekin.
 Nyt kaivattaisiin kotiin vielä pioneja..
vinkkejä mistä voisin niitä huhtikuussa löytää?

7 kommenttia :

 1. ihanan näköistä :) kuvissa olevat värisävyt ovat juurikin mieleeni.

  VastaaPoista
 2. Olen pari kertaa käynyt Päivin pop up-myynneissä, tällä kertaa en päässyt. Jää ne valko-harmaant astiat seuraavaan kertaan (samoo ihminen, joka on ilmoittanut, että uusia astioita ei mahdu kaappeihin...)

  VastaaPoista
 3. Balmuirilla on kans ihanat pellavalakanat, Balmuir on suomalainen. Saitteko jo Anna Dammertin kuvat? Esittele jotain! Laura Schneider Photographylla on mun mielestä kans kivoja kuvia jos mietitte 1v kuvaajaa. Linnea

  VastaaPoista
 4. Ei vielä saatu. Täytyykin tutustua, kiitos vinkistä :)

  VastaaPoista
 5. Ihania kuvia! Haluan kanssa tuollaisen marokkohenkisen päällisen!! :)

  VastaaPoista
 6. Voi ei... kävitkö sinäkin siellä! Mun piti ajella vartavasten käymään mutta ei sitten onnistunutkaan. Ja kyllä harmittaa! Meinasin tulla ostamaan nuo harmaat (tummemman harmaat) pussilakanat meidän uuteen makkariin. No, tilasin pahimpaan tuskaan eilen H&M:lta tummanharmaat liinavaatteet ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo :) se tummemmanharmaa oli vähän munakoison
   Sävyinen, kaunis sekin. Ensin meinasin niitä, mutta
   Vaalea sopii makkariin meillä paremmin. Ne
   Kaikki oli kyllä niin ihania. Ensi kerralla lakanat haha :)
   Ostin myös ihania mukeja :)

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi !