perjantai 5. huhtikuuta 2013

OliivipuuKuva-


  Joko olette selanneet Stockmannin keltamustan kuvaston läpi ? Tänä vuonna ajattelin pysyä poissa sieltä suosiolla tuplarattaideni kanssa. Jotain sieltä kuitenkin bongasin, nimittäin oliivipuun hyvään hintaan. Vanha raato joutaa nyt pois. Oliivipuu on kyllä hieman haasteellinen kaveri jos ja kun ei ole viherpeukalo. Vielä viime keväänä sain kasvattamaan lehtiä,  mutta nyt se könöttää ikkunalaudalla rumana raatona. Toivottavasti niitä ei ihan heti myydä loppuun, vaikka pahaa pelkään !

8 kommenttia :

 1. Kiitos vinkistä, olenkin haaveillut oliivipuusta mutta en ole yhtään tiennyt mistä sitä lähteä etsimään. Tosin en tiedä tuleeko lähdettyä ryysikseen hakemaan kasvia jonka kanssa poukkoilla sitten siellä :D

  VastaaPoista
 2. Joku kasvi pitäisi olohuoneeseen ostaa, kun viimeisenkin palmun onnistuin tappamaan ja jopa kehumani orkideat ovat onnettoman näköisiä... Onkohan oliivipuu liian haastava kuitenkin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se vähän haastava kyllä, mutta kaunis se on.. Ainakin
   Niin kauan , kun lehdet puussa :)

   Poista
 3. Minäkin iskin silmäni oliivipuuhun kyseisessä lehdessä :) vielä en päättänyt lähdenkö kiirehtimään muiden joukkoon oliivipuuta metsästämään vai käynkö ostamassa Plantagenista. Sielläkin nimittäin myydään ihan ok hintaan oliivipuita, tosin pienempiä kuin Stockalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo jos ei Stockalla tärppää niin sitten Plantagenin
   Versio meillekin :)

   Poista
 4. Hih, just selasin nettiversion... löysin ihanan Marc´o Polon mekon (kolmivärinen) ja juurikin tuon oliivipuun. Arvaapa harmittaako, ostin nimittäin just eilen about saman kokoisen oliivipuun Plantagenista, hintaan 39,90. Voiskohan sen vielä palauttaa? ;)

  VastaaPoista
 5. Se mekko on ihana! No voi kurjuus, mutta ei
  Se Plantagenin versiokaan kallis ole.

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi !