maanantai 29. huhtikuuta 2013

Mekko löytyi

 Olimme aamupäivällä lasten kanssa seurakunnan kerhossa ensimmäistä kertaa. Poika tykkäsi kovasti ja ihanaa, että on joku paikka mihin 2-vuotiaan kanssa voi mennä. Usein kerhot vaativat ikärajaksi sen kolme vuotta. Poikamme on luonteeltaan sosiaalinen joten sopeutuu uusiin paikkoihin nopeasti.
 Hieman on kyllä harjoiteltavaa siinä ettei leluja napata toisen lapsen kädestä jne. Kerhon jälkeen kävimme Lindexillä katsastamassa sen Johannan mekon. Mekko oli todella kaunis, mutta ei maahan asti kuten olin ajatellut. Itse en tykkää käyttää mekkoja, jotka loppuu  pohkeeseen. Samaa kangasta oli kuitenkin toinen malli, johon ihastuin. Tässä mekossa ei kyllä imetetä, mutta ajattelin pumpata juhliin maitoa  ja jos neidillä on hurja nälkä niin sitten vaan mekko korviin :). Mekossa on vaaleanpunaista joten sopii neidin asuunkin :) Ps. mekko oli muuten halpa, vain 19,95€. Ihanaa taas yksi asia hoidettu.

9 kommenttia :

 1. Mekin käymme poikani kanssa seurakunnan perhekerhossa, mukavaa vaihtelua arkeen :) tänään myöskin kotiutin tuon saman mekon kesän juhliin mutta valko-siniraidallisena.. ei tosiaan ollut hinnalla pilattu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valko-siniraidallinen oli ihana! Luulen, että joudun ostamaan sen myös
   Sillä edullinen & kiva :) Ja tosiaan on mukavaa ohjelmaa :)

   Poista
 2. nätti mekko! odotan kuvia juhlista :)

  VastaaPoista
 3. Ihana mekko! Toimisikohan vauvamasun kanssa? :)

  VastaaPoista
 4. Ihana!! Millaiset kengät ajattelit laittaa mekon kanssa? :)

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi !