sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

Juhla-asu ristiäisiin ?Ristiäisiin on enää vajaa kaksi viikkoa ja asu juhliin tuottaa suurta päänvaivaa. Minulle tuntuu käyvän aina niin, että kun jotain etsin, en löydä mitään ja kun en etsi löydän vaikka mitä. Muilla samaa vikaa ? Olisin kovasti halunnut laittaa juhliin vanhan maxihameeni ja löytää sen kaveriksi kivan topin, jonka alta saan helposti imetettyä neitiä juhlissa. Lisäksi neuletakki tai bleiseri. Juu ei mitään sopivaa missään. Nyt lukiessani Johannan blogia ( yksi ihan lemppariblogini muuten ) sain idean jos ostaisin samanlaisen kukkamekon juhliin ?! Valkoinen neuletakki mekon lisäksi tai jakku...
hmm..pitää ainakin käydä sovittamassa tuota. Toivon, että imetys onnistuisi kätevästi ilman, että koko mekkoa tarvitsee riisua :) Ihanan raikas se on väreiltään ainakin ja sille olisi varmasti käyttöä kesällä, sillä maximekot on ihan lemppareitani kesäasuina. Toivotaan, että mekko istuisi päälleni.. alkaa pieni paniikki vallata muuten tämän mamman.

Ps. Ja olen muuten tilannut helteet ristiäispäivälle :)
Pss. Mekko näyttää Johannan blogissa miljoona kertaa paremmalle, kuin alla olevassa kuvassa


Kuva: Lindex

1 kommentti :

  1. Ihanaa, meilläkin on ristiäiset kahden viikon päästä. Ja pikkuisillamme on viikko ikäeroa. Mietiskelin aluksi että onko huono juttu "pitkittää" nimenantoa niin pitkälle mutta toisaalta nyt tuntuu taas, että on saanut arjesta kiinni ja elämä kahden lapsen kanssa on lähtenyt rullaamaan hyvin, joten juhlien järjestäminenkin on ehkä asteen helpompaa. Onneksi pikkuiselle oli kutsumanimi jo pienestä pitäen, ettei ihan "vauvana" ole tarvinnut kutsua. Miten teillä? Toivotaan tosiaan että aurinkoinen ilma tulisi, sitten voisi osa vieraista vaikka kahvitella ulkosalla jos tila loppuu.. Mutta anyways, tsemppiä juhlavalmisteluihin ja onnea vielä! :)

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi !