tiistai 19. maaliskuuta 2013

Voi herkkuhammas

kuvat


Herkkuhammasta kolottaa :) Tekisi mieli leipoa jotain ihanaa...

Pieni neiti on vilustunut, raukka. Kuullostaa ihan pienelle possulle.
Pysytellään tänään ihan vaan kotona. Kurjaa isoveljelle.
 Eilen oli siis ensimmäinen päivä, kun isi palasi töihin ja jäätiin lasten kanssa kotiin. Meillä piti olla tapaaminen mamma- ystävieni kanssa, mutta sairasteluiden takia se peruuntui. Kävimme sitten lasten kanssa hakemassa ristiäisiä varten muutamia hankintoja.
 Heh Bugaboo Donkey- vaunut on kyllä mahtavat menopelit, mutta kaikkialle niillä ei tosiaan mahdu ovesta kuten ei eilenkään. Purin sitten lastin liikkeeseen
sisään kauppakasseineen kaikkineen ja pelkän rungon laitoin lukolla tolppaan kiinni. Huh, ei toiste kiitos. Pysyttelen ennemmin poissa liikkeistä, joihin emme ovesta mahdu.
( Helsingissä ainakin rattaat on pakko lukita, sillä erityisesti Bugaboo kiinnostaa varkaita ).

Muuten selvisin ensimmäisestä päivästä lasten kanssa hyvin, poikakaan ei saanut yhtään raivaria päivän aikana. Villiintyi vasta isin saavuttua kotiin. Haastetta toki tuo se, että molemmat lapset huutaa palvelua samaan aikaan, mutta tekee kyllä hyvää esikoiselle oppia hieman kärsivällisyyttä.
Vielä kun itse ehtisi syömään jossain välissä muutakin kuin suklaapatukoita... heh! ( en siis todellakaan kykene olemaan ilman herkkuja..en ainakaan tällä viikolla, ehkä ensi viikolla sitten ? )


Ihanaa tiistaita kaikille !


1 kommentti :

  1. Minä käyn pikkukaupat aina yhden lapsen kanssa :) tai jos liikkuisin niissä usein niin ostaisin kapeat tuplat, phil&teds/ i candy taitaa tehdä kapeimpia.. :)

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi !