tiistai 26. maaliskuuta 2013

Run, Mommy , Run !Odotan lumien sulamista, jotta pääsen lenkkeilemään. Jokunen vuosi sitten jäin juoksuun koukkuun, mutta pojan synnyttyä en juurikaan ole käynyt juoksemassa, se vaan jäi. Olin alkuun " liian " kiinni lapsessa enkä raaskinut olla pois ja sitten huonosti nukutut yöt veivät voimat niin etten edes saanut itseäni urheilemaan, vaikka tiedän miten hyvää se olisi tehnyt. Nyt ajattelin tehdä juoksemisesta taas tavan itselleni. Aloittaminen vaan on aina se tuskaisin vaihe, mutta ehkä uudet juoksukengät auttaisivat motivaatiossa heh :) Oma aika kahden pienen lapsen kanssa on kortilla, joten raitis ilma ja
kuntoileminen antavat energiaa ja hyvää oloa. Jumppakortin sain onneksi katkolle ( sielläkään en ole käynyt aikoihin ), mutta kunhan vielä hetken odottelen " palautumista " niin ajattelin sielläkin taas käydä. Kesäkuntoon 2014 projekti alkakoon :)

Pieni neiti on todella räkäinen, joten ulkoileminen on ollut nyt vähäistä. Onneksi päivisin on jo plussan puolella joten pian päästään kunnon vaunulenkeille.


  Aurinkoista tiistaita kaikille!


Kuva: Nike
Kaipaan juoksukenkiin vähän väriä joten näitä voisin käydä testaamassa.. heh..
sillähän ei tietysti ole väliä kuinka kenkä istuu jalkaan ;)

Kuvat

1 kommentti :

  1. Minä taas juoksen paljon mieluummin talvella kuin kesällä! :D

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi !