lauantai 30. maaliskuuta 2013

Pieni nukkeniASU 1: Neuletakki - Zara, myssy - Ruskovilla, pöksyt- KappAhl ASU 2: mekko, body- KappAhl Pieni nukkeni mun on vielä hiukan räkäinen. Nenäfriida on ollut super kätevä pienen oloa helpottaessa. Pojan kanssa meillä on ollut vain niistäjä, jonka teho on mitätön verrattuna nenäfriidaan. Suosittelen siis ehdottomasti hankkimaan nenäfriidan mikäli flunssa iskee pienelle lapselle. Neiti kasvaa tasaisesti, vaikka edelleen on pienempi kuin poika syntyessään. Tyttö katselee jo tarkasti ja juttelee neuvolasta saadulle hymynaamalle innoissaan. Yöllä herätään noin kerran syömään, eli hyvin on tämä äiti saanut ainakin toistaiseksi nukkua. Löysin muuten vihdoin kivan soittorasian Sokokselta, sopivan pieni ja sen saa kiinni sänkyyn. Hintakin sopiva, noin 18€.
9 kommenttia :

 1. Aivan ihana pikkuprinsessa!

  Meillä oli käytössä ilmankostuttaja silloin kuin lapset olivat kovin nuhaisia vauvaiässä,ja mielestäni se helpotti heidän oloa merkittävästi. Myös nenäfriida on meille tuttu ja hyväksi havaittu!
  Tsemppiä pikkupotilaalle ja äidille!

  VastaaPoista
  Vastaukset

  1. kiitos Jacoba:) Joo muistan omasta lapsuudesta ilmakostuttajan ja oli kyllä hyvä.

   Poista
 2. voi pientä <3 tuo tuttikin näyttää ihan järjettömän isolta! eikös nuo ole juuri niitä minitutteja kun itsekin ostin juuri tuollaiset pojalle :) suloinen soittorasiakin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo pienin tutti mitä kaupoista saa :)

   Poista
 3. Voi pientä nuhanenää - on kyllä tosi suloinen :)

  Mukavaa pääsiäistä

  t.Sanna

  VastaaPoista
 4. Minkä kokoinen tuo teidän silkkimyssy oli? :)

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi !