perjantai 8. maaliskuuta 2013

my little princess

  Eilen meillä tosiaan oli vastasyntyneen kuvaus. Ei mennyt ihan äidin "suunnitelmien" mukaan kuvaustilanne, sillä poika ei malttanut pysyä paikoillaan hetkeäkään ja tyttö yritti hakea sikeää unta ja hermostui kun uni ei tullutkaan, vaikka väsytti kovasti. Aika loppui vähän kesken ja kaikkea sellaista jota olin ajatellut ei saatu kuvattua. Anna Dammert oli ihana kuvaaja ja ihan varmasti hän sai ikuistettua lapsista ihania otoksia huolimatta siitä, että meillä oli vähän huono päivä eilen. 
Pientä stressiä pukkasi kyllä tälle äidille ja mieheni otti vielä parisen sataa kuvaa neidistä hänen nukahtaessa sikeään uneen. Tänään yritämme vielä kuvata lapsia yhdessä.
Heh hieman on isot nuo Lindexin vaippapöksyt meidän ripakintulle :)

Kirjoittelen kuvaustilanteesta vielä, kun saamme kuvaajan ottamat kuvat.


Mukavaa perjataita !

9 kommenttia :

 1. Voi suloisuus, varmasti mahtavia kuvia saitte...(harmi jos tilanne oli vähän stressaava, monesti kuvaustilanteet ovat hankalia lapsille jotka jo liikkuu)... Jään innolla odottelemaan niitä:)

  VastaaPoista
 2. Ihana prinsessa! Oliko kuvaajalla kiire seuraavan asiakkaan luo tai oliko muuten tarkka tuosta kuvausajasta? Millaisia kuvia olisit vielä halunnut? Onko se kuvausaika 45 min? Sisaruskuvaus on tosi haasteellista varsinkin kun sisarus on noin pieni, ei vielä sillä tavalla tottele ohjeita ja on tosiaan levoton. Mitä nyt Anna Dammertin kuvia olen nähnyt niin varmasti on edes jokunen onnistunut. 1v kuvat onnistuu sit varmaan paremmin! Ja ehkä silloin saa sit sisaruskuviakin! Linnea

  VastaaPoista
 3. Ihanaa naistenpäivää myös pikku-prinsessalle :D

  VastaaPoista
 4. Hei! Jos kerkeät ja jaksat niin voisitko laittaa tänne kuvan vaippakortista auki niin saisin sen mallin ja tehtyä huomiseksi ristiäisiin. Hahmotusongelmia täällä:)

  VastaaPoista
 5. She is so unbelivable cute!

  Congratulations! :o)

  Jenny

  VastaaPoista
 6. Tee kunnon selonteko Anna Dammertista ja kuvauksesta :-). Meillä piti olla 1v kuvaus Foto Alexandrassa, se peruuntui, on joutunut pitkälle sairaslomalle ja palaa töihin vasta kesällä/syksyllä :(. Ideoita 1v kuvaajaksi? Linnea

  VastaaPoista
 7. Voi hyvänen aika mikä ihanuus.

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi !