maanantai 25. maaliskuuta 2013

" kuusi vuotta "


Kiirettä riittää..

Eilen illalla tajusin, ettei pojan 2v. syntymäpäiviin ole enää kauaa. Poika omien puheidensa perusteella on täyttämässä kuusi vuotta :) Illalla aloin sitten askartelemaan kutsuja juhliin.
Kyllä, helpompaa olisi laittaa viesti puhelimella, kuten ystäväni ehdottikin, mutta
kun tykkään tehdä kortteja niin eihän sellainen sovi luonteelleni :) Kutsut on melkein valmiit ja saadaan ne postiinkin onneksi vielä tällä viikolla. Alkuun meillä oli ajatuksena vuokrata leikkipuistosta tila, jotta juhlat saataisiin hoidettua kerralla, mutta harmikseni yhtään vapaata viikonloppua ei ollut. Ei auta kuin järjestää juhlat sukulaisille kahtena päivänä kuten edellisenäkin vuotena sillä kotiimme ei kaikki kerralla mahdu. Rankka viikonloppu siis tiedossa, mutta eiköhän sitä hengissä selvitä. Kakut aion sittenkin tehdä itse minimiehelleni vision saatuani, mutta muuten tarjoilussa turvaudun helppoihin nopeisiin ratkaisuihin. Ideoita sellaisista saa antaa :)
Myydäänkö apteekeissa muuten karamellivärejä? Kakkuun kun tarvitaan vaaleansinistä kermavaahtoa!

Juhlien teema on vaaleansinivalkoinen... pienillä linnuilla höystettynä ;)

Ps. Kuva ei liity visiooni kuin värinsä puolesta.
Pss. Kiireiltäni en ole ennättynyt postaillakaan, mutta ehkä huomenna on enemmän aikaa.. ehkä :)

Nyt nukkumaan..

Kuva


3 kommenttia :

  1. Elintarvikevärejä myydään ihan marketeissakin, ja siitä sinisestä väristä tulee juuri kuvassa olevan kermavaahdon väristä. Helppo ja nopea suolainen herkku on rieskarullat. Rullattavaa rieskaa, tuorejuustoa reilusti ( esim. ruohosipuli), leikkelettä ( esim. naudan paistia tai kulmäsavu poroa) ja rucolaa silputtuna!! Kannattaa tehdä jo edellisenä päivänä jääkaappiin maustumaan kelmuun käärittynä.

    VastaaPoista
  2. Ja vielä edelliseen lisättynä, että kannattaa leikata parin sentin siivuiksi juuri ennen tarjoilua.

    VastaaPoista
  3. Itse olen elintarvikevärejä ostanut ihan prismoista ja citymarketeista ;)

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi !