keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

Baby`s outfit 20032013

Neidin asua tänään, kun suuntasimme neuvolaan punnitukseen. Paino jatkanut nousuaan tasaiseen tahtiin, hyvä niin. Olipa muuten neuvolakäynti huh. Keskiviikkoisin neuvolassamme toimii aamuisin avoin neuvola jonotuksella. Poika villiintyi siellä turhautuessaan odotteluun ja ehti silmäni välttäessä imettäessäni neitiä töniä pienemmän tytön kumoon ja repi vähän hiuksistakin, kun tyttö ilmeisesti yritti viedä lelun kädestä. Poika kyllä yritti pyytää anteeksi ja koitti haliakin tyttöä, mutta tytön äiti taisi " järkyttyä " tapahtuneesta niin paljon, että halusi viedä tytön heti pois. Ehkä oli ensimmäinen kerta kun tyttöä kukaan lapsi tönäisi, mutta ei taatusti viimeinen. Lapset on lapsia, ja vaikka kuinka yritän vahtia lastani 24/7, silti sattuu ja tapahtuu. Koitin vielä itsekin pyytää anteeksi tapahtunutta, mutta äiti ei ollut kuulevinaankaan. Jäi ikävä maku tapahtuneesta, sillä poika jäi ihan hämilleen äidin kantaessa toisen lapsen tilanteesta pois. No kävin kyllä vielä itse tilanteen läpi useampaan kertaan pojan kanssa, mutta olen enemmän ja enemmän sitä mieltä, että tarvitsen pojalle valjaat hahha.. Olisiko kenelläkään suositella?
5 kommenttia :

 1. Mä en itse henkilökohtaisesti tykkää valjaista lapsella, ne sopii paremmin esim. pupulle. Kahden noin pienen kans tulee tilanteita. Kokemusta on. Kannattaa mahdollisuuksien mukaan jättää poika isälleen/lähettää isi neuvolaan tytön kanssa ja olla itse kotona pojan kanssa. Linnea

  VastaaPoista
  Vastaukset

  1. Heh joo en mäkään niistä tykkää ja muistan aina vähän nauraneenikin niille. Liikumme vaan keskustassa niin paljon ja poika ei malta istua rattaissa koko aikaa, joten on täysi mahdottomuus juosta perässä koko ajan, ja vaarallistakin antaa juosta " vapaana ", ja miehen työ taas on sellainen, että on täysi mahdottomuus sumplia neuvolakäyntejä niin että voisin toisen jättää pois. Neuvolassa en valjaita kaipaa, mutta muuten kyllä
   alan olla sitä mieltä, että voisin harkita. Ehkä sellainen reppumalli toimisi parhaiten..

   Poista
 2. Tuossa ylimmässä kuvassa ihan järkyttävän paljon isänsä näköinen. Siis meiltä löytyy yksi kuva juuri samasta kuvakulmasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) on se isin näköinen kyllä! Vähän mua..

   Poista
 3. hehheee, voi toista! onhan se ymmärrettävää ettei toisen perässä ehdi pysymään koko aikaa ja toivottavasti löytyisi jotkut kivat valjaat. Niin monet lapset kun kuulemma kiemurtelee niistäkin ulos..Sain muuten napattua tulevalle pojallemme saman peiton ja helistimet h&m:n alesta :P tykkään kovasti :)

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi !