keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Ripaus mustaa lastenhuoneisiinHaaveilen jälleen lastenhuoneen sisustamisesta, vaikka se ei vielä ajankohtaista olekaan ( harmitus ). 
Leluja meille on kyllä kerääntynyt aivan liikaa, ja pian olohuoneen valtaa vielä sitteri & leikkimatto
vauvalle. Täytyy yrittää järjestellä kaappeja,niin että osa leluista saadaan jemmaan.
Tänään saapuu vauvalle sänky.. siitä siis postausta tulossa vielä tällä viikolla.

Ihanan valoisaa keskiviikkoa!

Suuntaan tästä neuvolaan :)

  Siilityyny ihanuus jälleen, tuo on kyllä saatava!

3 kommenttia :

  1. Voit vaan arvata, miten paljon leluja meillä on neljän lapsen jäljiltä! Pienet on vielä siinä iässä, etteivät voi (ainakaan nuorempi) olla yksin yläkerran lastenhuoneessa, joten jos jonkinlaista lelua pyörii pitkin olohuonetta ja alakertaa. Ruokapöytä lainehtii 3v:n tekemistä palapeleistä, joita ei voi tehdä lattialla, koska 1v käy "sotkettamassa" kaiken...

    Kaikille leluille on kyllä omat paikkansa. Meillä on mm.rottinkikoreja ja sellaisia kartonkisia "hatturasioita" ja salkkuja.

    Mä en tykkää mustasta, mutta onnistuneita kuvia olit kyllä löytänyt. Ollaan ostamassa isoille pojille uusia sänkyjä (niiden Ylivieskan puuseppien tilalle,jotka siirtyy pienille) ja oon nyt yllättäen päätymässä MUSTIIN metallisänkyihin. Jotenkin ne vaan tuntuvat enemmän poikamaisilta ja sopivat muuten valkoiseen huoneeseen. Mieluiten olisin ottanut vanhat ruskeat rautasängyt, mutta sopivia sellaisia en ole löytänyt.

    VastaaPoista
  2. Ihania inspiskuvia oot taas löytänyt! :)

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi !