torstai 7. helmikuuta 2013

Nougat uutuuksia


Kuvat : Nougat


 Korallia & mustaa olisi Tinek homen uutuuksissa Nougat sisustusliikkeen valikoimissa. Tykkään kovasti tuosta raidallisesta korikassista & saattaa tulla vielä valinnan vaikeus kesäkassin kanssa, sillä olen päättänyt hankkia VIHDOIN sellaisen. TineK homen kattovalaisin on ja pysyy haaveissani ja vielä joku kaunis päivä meillä sellainen on kitinvärisenä ( tai valkoisena ). Tinen kynät on muuten huippuhyviä ja kauniita. Voisin ostaa sellaisen myös muutuusvärinä korallina. Meillä kynälle on aina tarvetta, ja vanha harmaa pyörii saarekkeen päällä.

Nougat verkkokauppaan tästä

8 kommenttia :

 1. Samat on mieltymykset täälläkin osoitteessa ja juuri tuo kori kassi on on ollut hankintalistalla monta monituista aikaa- nyt tuo raitavetsio himottaa erityisen paljon ;)

  VastaaPoista
 2. Samoin täällä - raitakassi olisi niin ihana! Täytyy kokeilla myös kynää

  t.Sanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kassi on ihana ja kynät herkkuja :) inhoan " mainoskyniä",
   Joita pyörii kaapeissa.. Noilla kynillä on kiva kirjoitella, kun
   Ovat samalla kauniita :)

   Poista
 3. Samoin täällä - raitakassi olisi ihana! Kynää täytyy myös kokeilla.

  t.Sanna

  VastaaPoista
 4. Hurjan hyviltä kuulostaa muuten noi sun sisustussuunnitelmat tulevaankin kotiin, vaikka teillähän on nytkin niin kaunista. Valkoinen sohva ja musta Pandora matto.. Pandorasta puheenollen, kysynkin sun mielipidettä koskien makkaria: laittaisinko sinne mustan vai harmaan Pandora maton? Mitään muuta mustaahan siellä ei vielä pahemmin ole, mutta ajattelin ehkä kehystää päädyn päälle jotain mustavalkoisia kuvia mustilla kehyksillä ja ehkä jossainvaiheessa uusia verhot valkoisiksi. Mitä mieltä olet? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sopis kivasti teidän sängyn päälle mustia kehyksiä & matto mustana!!
   Eli sanon mustana matto :) siinä harmaassa matossa on vähän
   Sinertävä sävy tosin saattoi johtua liikkeen valoistakin! Ihania ne on
   Molemmat!!

   Poista
  2. Kiitos! Tilasin sen maton nyt harmaana ja katson miltä näyttää täällä kotona. Jos ei ole hyvä sävy niin vaihdan mustaan. Se musta on jotenkin raikas. Ja sitä vois sitten käyttää olkkarissakin. :)

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi !