torstai 14. helmikuuta 2013

IKEAssa on jo kesä !


Kesä on saapunut, ainakin IKEAan, sillä kesäkalusteet ovat taas myynnissä. Taas kuolaan noita harmaita Falster- sarjan kalusteita, vaikka meillä ei sitä omaa pihaa olekaan. Luottavaisin mielin uskon, että suosittu sarja on myynnissä vuodenkin päästä ( tämä on kolmas " kesä ", kun sarjaa myydään ), ja ehkä meillä silloin on tarvetta pihakalusteille. Falster - sarjan kalusteet on säänkestäväviä, sillä säleet on valmistettu styreenimuovista. Mielestäni näyttää kuitenkin ihan puukalusteille läheltä & kaukaa katsottuna. Ja tuo harmaa väri on täydellinen......Kuvat : IKEA // Pinterest

IKEAn kesäkalusteita pääset kurkkamaan täältä

9 kommenttia :

 1. mahtavaa! Kiitos vinkistä. Mökille pitää ainakin hankkia uudet pihakalusteet.

  VastaaPoista
 2. Tuollainen laveri olisi täydellinen meidän parvekkeelle! :) Täytyykin piipahtaa ikeassa noiden tiimoilta!

  VastaaPoista
 3. Samoja katselin viime vuonna, silloin pöydät loppui aika nopeasti ja ostettiin muualta aika samanlaisen. Materiaali on todella kiva, helppohoitoinen ja hyvännäköinen.
  Ihanaa ystävänpäivää!

  VastaaPoista
 4. Nämä ovat kyllä kivoja! Pari vuotta sitten ostettiin tuolit, mutta pöydät ja penkki ehtivät loppua. Viime vuonna oltiin nopsempia ja saatiin nekin.
  Kestävät tosiaan hyvin ulkona - meillä ovat ihan terassilla sateen ja lumen armoilla. Tuolit ovat jo toista talvea ulkona, enkä ole huomannut niissä mitään muutosta.

  Hyvää ystävänpäivän iltaa : )

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi !