perjantai 1. helmikuuta 2013

BRUKA uutuuksia

  Voi jo helmikuu, ja pian meitä on neljä. Hyvin todennäköisesti jo tässä kuussa. Olen yhä flunssassa,
mutta tarkoitus on parantua tämän päivän aikana, sillä viikonlopulle on mukavia juttuja tiedossa, en saa olla sairaana. Jouduin antamaan periksi eilen ja siirsin ripsiaikani nyt lauantaille ja kynnet seuraavalle viikolle. Ei tässä kunnossa auta nyt astua ulos. Nyt täytyy vaan toivoa, että pöpöläiset pysyy meiltä pois, sillä ajatuskin sairaana synnyttämisestä ei houkuttele yhtään.

Ajankuluksi kurkkailin hieman Bruka- sarjan uutuuksiin...

Kuvat : Bruka design


  Bruka on yksi lemppareistani. Nyt mallistoon on tullut uutuutena aivan ihanat sohvat & nojatuoli.
Juuri sen malliset, joita olen haaveillut mahdolliseen seuraavaan asuntoon. Ihanan ryhdikkäät & silti rennot. Mies tosin on päättänyt, että seuraavassa sohvassa on divaaniosa, ja siksi Ikean Kivik- sohvat
voisi olla vaihtoehtona, mutta eipä tässä olla muuttamassa vielä, joten haaveilua vain :)
Uusi lukijani kyseli yhdessä vanhemmassa postauksessa olevia mukeja, ainakin nämä Brukan on samanmalliset :) Tuollaisia tahdon meillekin, ja kummasti tuo mustavalkoinen kiehtoo taas. Sohvaa myy
Benico :)Kuvat : Bruka design


       Benicossa olen ihaillut monesti " Follow your dreams " taulua, en vain ole keksinyt paikkaa sille. Ellen sitten laittaisi sohvan päällä olevalle tauluhyllylle nojaamaan...hmm... ja Benicoon on tulossa myyntiin tuota suloista säilytysboxia astianpesukonetableteille. Onko muita jotka vihaavat niitä kaupan rumia laatikoita, vaikka ei näkyvillä olisikaan?! Pakko kotiuttaa meille tuollainen kaunokainen. Kerrosvati taas olisi käytännöllinen synttäreitä ajatellen..ihana harmaa ( ei taida kaapeissa vaan olla tilaa sille )

7 kommenttia :

 1. Hih, monestihan pieni "flunssa" enteilee synnytystä :) itselleni tuli flunssa viikkoa ennen kun poika syntyi, ja aika monelle tutulle päti sama.. kohtaloa vai kiusaa, en tiedä :) Mutta toivottavasti pöpö lähtee!

  VastaaPoista
 2. Olin kyllä ennen pojankin syntymää flunssassa,
  tosin en enää muista kuinka paljon aiemmin.
  :) eli voihan se olla totta! Nyt täytyy selvitellä
  Onko raskausystävällistä yskänlääkettä, sillä niin
  Karsea yskä päällä. Äänikään ei kulje :/

  VastaaPoista
 3. Vaikka meilläkään ei pahemmin ole tilaa kaapeissa, mutta tuollaista kerrosvatia open katsonut, ne kun saa purettua osiin.

  VastaaPoista
 4. Oi, tuo laatikko tiskikonetableteille pitää ehdottomasti hankkia!

  VastaaPoista
 5. Eikä!! juuri eilen hypistelin noita raitamukeja benicossa :DD

  VastaaPoista
 6. Hahhah.. Joo kuhan tokenen tästä
  Kammottavasta flunssasta niin käyn niitä
  hakemassa :)

  VastaaPoista
 7. Rumat astianpesutablettipaketit saa hyvin pois silmistä, kun tyhjentää tabletit läpinäkyvään tai muuhun suljettuun astiaan. Itselläni on ollut maljakossa ja nyt pilkullisessa "tonkassa". Kätevää! :)

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi !