lauantai 16. helmikuuta 2013

Avent rintakumi

Avent rintakumi / 2kpl


Eilen vihdoin sain haettua suutarista saappaani, josta vaihdettiin vetoketju ( lojunut suutarissa kuukauden heh ), ei ole muuten halpaa vaihdattaa vetoketjua :( , eli jo alunperin kalliille kenkäparille on noussut kivasti hintaa, kun muutamat kerrat vetoketjut jo vaihdettu. 
Mutta asiaan... nimittäin muistin tällä kertaa kaupungilla asioidessani hankkia rintakumit ja yllätyin Stockmannilla törmätessäni Aventin rintakumeihin, onkohan uutuus? Pojan kanssa käytin Ainu- rintakumeja, enkä muista silloin nähneeni muilla valmistajilla vastaavia. Aventin rintakumit (2kpl ) maksaa puolet vähemmän kuin Ainun!!!!! Eli vinkkinä vain raskaana olevilla mammoille tai jo synnyttäneille. Itselläni rintakumista oli huomattava apu jo sairaalassa, sillä poika sai paremmin otteen syödessään.

5 kommenttia :

 1. Moikka! Pakko kirjoittaa, että olen aivan "in lööv" sun blogiin! Kodissanne on paljon sitä, mitä haluan uuteen, rakennettavaan taloonne ja noista inspiraatiokuvista, mitä välillä täällä on, saa ihan loistavasti ideoita! Jatka samaan malliin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihanista sanoistasi <3 inspiraatiota luvassa
   Jatkossakin :)

   Poista
 2. Yhdyn edelliseen kommenttiin!!! Aivan ihana blogi!!!

  VastaaPoista
 3. Moikka!

  Mun on pitänyt kommentoida tänne sinulle, mutta esikoinen ja kuopus ovat pitäneet kiireisenä. Hienoa, että olet pakannut kassin valmiiksi. Itse jätin se tekemättä, tai siis en pitänyt siinä kiirettä. Pakkasinhan esikoisen kanssakin kassin supistusten välissä. No, tämän kuopuksen kanssa, siis 3vkoa sitten, niin supistukset alkoi samantien rajuina, joten mies joutui pakkaamaan kassit (onneksi vauvat tavarat oli laitettu). Sairaalaan lähdettiin 3h supistusten alettua ja lapsi syntyi, kun oltiin oltu tunti sairaalassa. Kaikki kävi pirun nopeasti ja kaikki meni älyttömän hyvin. Tsemppiä matkaan, kohta pieni on sinun sylissä <3
  Meillä esikoinen syntyi 39+6 ja kuopus 39+5.

  Nyt nukkumaan, kohta taas vauvan kanssa ylös ;)

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi !