keskiviikko 9. tammikuuta 2013

poikien huone inspiraatiota..Kuvat : Pinterest

3 kommenttia :

 1. Voiko sitä parempaa päiväkahvi( =tee, koska en ole oppinut juomaan kahvia)katseltavaa itselleen toivoa. Kiitos tästä! Tossahan on muutama isommallekin pojalle sopiva juttu. Esikoiselle laitoin aikanaan tuollaista Sailor-henkeä huoneeseen. Lempivärikseen paljastui kuitenkin vihreä eikä niinkään sininen. Fairytalelta löysin muutaman hauskan lapsekkaan vihreän merirosvotaulun, tyynyn ja merirosvonkin ja sillä pysyttiin teemassa. Kakkonen sai huoneeseensa ritari/sotilastyyliä: sinistä ja punaista, Mailegia ja tuota samaa Fairytalea (myös Tanskasta). Sittemmin huoneeseen ovat rantautuneet Greengatet ja tähdet. Nyt on muutoksen aika esikoisen huoneessa tämän kevään ja kesän aikana. Sitä noista kuvista aina mietin, että missä noiden lasten kaikki tavarat säilytetään?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) niin se on totta, kuvat aina niin siistejä. Tai sitten kuvat " stailataan" :) Kiitos paljon siitä sänkyvinkistä, pojalle saimme hankittua huutonetin kautta juuri sen seppien sängyn. En ole vielä nähnyt livenä, eli voi olla että maalaamme kuultovalkoisen peittävän valkoiseksi tai harmaaksi. Ihana sänky!

   Poista
  2. Vau! Onpa hienoa kuulla, että vinkki tuotti tulosta :) Meillä on tosiaan ne sängyt isoilla pojilla (2kpl). Ne on hunajan värisiä (silloin tykkäsin puun väristä ja sopi silloiseen vanhaan puutalokotiimme). Nyt kun ne siirretään pikkupoikien huoneisiin, haluaisin ne valkoisiksi. Mietinkin tässä kuumeisesti, että eihän vain "pilata" sänkyjä, jos aletaan niitä itse maalata. Aikanaan kun etsimme esikoiselle sänkyä ja löysin tuon Ylivieskan puuseppien sängyn, ei mikään muu enää kelvannut (vaikka mies hintaa kauhistelikin muihin sänkyihin verrattuna). Tyytyväisiä ollaan oltu koko rahan edestä ja nyt on kiva kun niitä on kaksi, että saa pienille samaan huoneeseen samanlaiset ;) Laitathan kuvia sitten teidän pojan uudesta sängystä. Ja jos maalaatte sen, olisi kiva saada siihenkin käytännön kokemuksen tuomia vinkkejä.

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi !