maanantai 14. tammikuuta 2013

NUDE LAKKA OSTOKSILLEMinulla on tällä hetkellä kova nude hinku kuten aina kevättä odotellessa. Ajattelin piipahtaa nyt tällä viikolla Stockmannilla katsastamassa Essie- kynsilakkojen värikirjoa. Toiveissa olisi uusi nudelakka. Essien lakat on mielestäi hinta-laatusuhteeltaan todella hyviä toisin kuin esimerkiksi Chanelin kynsilakoissa. Niissä mielestäni hinta ja laatu ei kohtaa tai osaako joku fiksumpi kertoa mistä johtuu, että kynsilakka ei edes ravistettaessa sekoitu kunnolla vaan väriaineet lilluu eri tasoissa. Omistan Chanelin lakkoja kuusi ja oikeastaan musta lakka on ainoa niistä joka laadultaan vastaa sellaista kun ajattelin, mutta siitäkin korkki osittain hajalla ( ei ole tippunut ). Pitäisi ehkä reklamoida, koska ihan samalla lailla ne kaapissa on kuin muutkin lakat.


Kuva

Nudelakan & hopean glitterin yhdistelmä on aika kiva!

-


6 kommenttia :

 1. Mä kävin just viime viikolla pitkästä aikaa kynsilakkaostoksilla (rakennekynsien kanssa kun ei lakkoja tarvinnut :) ja päädyin Essie -lakkaan kun olin kuullut siitä paljon kehuja.
  Anttilassa vaan oli aika suppea valikoima...Stockalla ilmeisesti laajempi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Stockkalla & Sokoksella on valikoimaa :)

   Poista
 2. Hih, tuon saman kuvan pinnasin juurikin eilen :) Niin kiva! Ja mietin että tuota glitterilakkaa pitää käydä katsomassa. Vaikka mulla onkin nämä geelikynnet - tismalleen noissa sävyissä :) Kärki nudea, ja hieman hopeista hilettä. Tykkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sun pitää laittaa kuva niistä!!!! Varmasti ihanat!

   Poista
 3. Laitappa tänne vinkkiä jos löydät hyvän nude lakan. Itsellä myös hakusessa hyvä nude lakka. Tuo essien kuvassa oleva glitteri lakka taitaa olla loppuun myyty jo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei :( niin tietysti.. Huoh! Joo ilmoittelen kun
   sopiva löytyy!

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi !