torstai 24. tammikuuta 2013

Mekko vuosimallia 2010
 Rakas rakas pieni mekko, KappAhl:n newbie mallistosta, joka on odottanut pari vuotta käyttäjää :) Kun aloin odottamaan poikaa,  alkuun oli ihan varma, että tyttö siellä köllöttelee.. niin, olisihan sitä voinut odottaa rakenneultraan asti ennen shoppailua ainakin mieheni mielestä ( sillä mekko ei suinkaan ole ainoa ostos niiltä ajoilta ). Pieni poika oli meille ihan yhtä tervetullut, mutta mekkoa ei saanut sentään päälleen.  Nyt mekko pääsee käyttöön, ja tässä raskaudessa olin ihan satavarma alusta asti, että tyttö meille tulee. Pitäisikin aloittaa  hiljalleen valmistautuminen vauvan tuloon.. päivät vähenee. Yhtään ei kyllä ole olo, että tule jo. Ehkä johtuu siitä, että voin niin hyvin.


Ihanaa, toivepostauksia tuli mm. sairaalakassista & vauvansängystä jne. niitä luvassa helmikuussa ainakin :) Pojan kanssa pakkasin kassin samana päivänä kun sairaalaan lähdettiin.. ehkä tällä kertaa pakkaan sen etukäteen ainakin nyt, kun siitä postausta toivottiin. Luulen etten sinä päivänä postauksia tee kun h-hetki alkaa. Ja " synnytyssuunnitelmakin " pitäisi sairaalaan täyttää..


4 kommenttia :

 1. Kuinka monta viikkoa sinulla on h-hetkeen?

  VastaaPoista
 2. Virallisesti vajaa kuukausi, riippuu koska
  neiti päättää syntyä :)

  VastaaPoista
 3. Mä niin rakastan Newbie-malliston vaatteita. Omalla tytöllä käytin niitä paljon. Nyt tyttö on jo koko 86. Aluksi harmittelin, että miksi miksi niitä newbievaatteita on vaan kokoon 74 asti. Mutta nyt olen kuullut, että niitä olisi tulossa kappahliin 92 kokoon asti. Ihanaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on super ihania!!! Joo ne taitaa tulla nyt keväällä :)

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi !