tiistai 22. tammikuuta 2013

Matkakuume..Kuvat

  Usein talviaikaan iskee todellinen matkakuume, ja nyt sellaista poden. Haaveilen 
auringosta, valkoisesta hiekasta, palmuista, turkoosista vedestä... 
Onko kukaan lukijoista lähdössä jonnekin lämpimään?  
Mauritius on sellainen paikka jonne haluaisin luultavimmin seuraavaksi kun pidemmälle
suuntaamme, tai ainakin olen siitä useamman vuoden jo haaveillut.
 

5 kommenttia :

 1. Oi, Mauritius...sinne kun pääsisi!

  VastaaPoista
 2. En ole vuosiin ollut talvella talvilomalla, vaan pidän loman yleensä toukokuussa, kun töissä sesonki alkaa olla ohi. Silti tässä vaiheessa kiihkeästi tekisi mieli pois pakkasesta.

  Mauritiusta ystävät ovat kovasti kehuneet.

  VastaaPoista
 3. Meidän perhe on lähdössä meidän 3kk-prinsessan kanssa ensi kuussa thaimaan auringon alle.. Itse olen haaveillut myös mauritiuksesta, mutta hintojen vuoksi se todellakin on jäänyt vain haaveeksi ... Ehkä jonain päivänä.. Oletko paljon matkustellut poikasi kanssa? Onko hyviä matkavinkkejä pikkuisen kanssa? :)

  VastaaPoista
 4. Täällä ollaan kanssa lähdössä keväällä reissuun, jo toista vuotta peräkkäin. TUo kevät on tosiaan aika ihanaa aikaa matkustaa, kun hinnat on vielä alhaalla ja tuntuu siltä, että kesä olisi pidempi kun pääsee heti keväällä lämpimään. Meillä oli ajatuksena Kap Verde.

  VastaaPoista
 5. Mauritiuksella olimme häämatkalla 15v sitten. Hui kun aika menee nopeasti!! Tykättiin tuolloin. Malediivit on paratiisi jossa kannattaa ehdottomasti käydä jos vain mahdollista ennen kuin vajoavat meren alle. Ihana paikka missä kenkiä ei tarvinnut viikkoon;)

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi !