keskiviikko 2. tammikuuta 2013

LANTLIV 1/2013


 Vierailimme eilen illalla anoppilassa ja luin siellä uusinta Lantliv- lehteä. Aivan ihastuttava koti löytyy lehdestä. Pakko hakea lehti itsellekin :) Ihanaa valkoista, harmaata, uutta & vanhaa. Ja koreja, joihin olen koukussa :)

8 kommenttia :

 1. Hih, ostin tuon lehden taannoin ja juuri tänä aamuna huomasin vasta, että siinähän on tuo koti! Olen seurannut kyseisen kodin omistajan blogia jo pitkään.. ihana koti!

  VastaaPoista
 2. En huomannut että jutussa olisi mainittu blogista, tai sitten
  Selasin sen vaan niin nopsaa. Mikä blogin nimi on!? Ihana
  Koti, mielelläni lukisin blogiakin :)

  VastaaPoista
 3. Mäkin nappasin ton lehden kaupasta. En voi vastustaa lehtiä, joissa on poikien huoneita ja noin ihania! Tytöille kun muutenkin on kaikkea saatavilla jopa runsaudenpulaan asti ja niitä sit tietty helpommin myös kaikkialla esitellään ;) Heti aloin etsiä jutusta blogiosoitetta: anskuskammare.blogspot.fi. Samalta istumalta piti käydä kaikki lastenhuonepostaukset läpi ;) Tuli vähän mieleen Julias vita drömmar -blogi, koska myös tällä Anskulla on nettikauppa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on oma lehti täälläkin :) kivalle blogille vaikuttaa!
   Tykkään kivasti tosta pojan huoneesta myös :)

   Poista
 4. Piti vielä lisätä, että jäin pohtimaan lehden sivulla 29 olevan "farkkunaulakon" alkuperää. Haluaisin juuri tuollaisen meidän isompien poikien huoneisiin. Pohdin parhaillani esikoisen huoneen muuttamista vähän vanhemman pojan huoneeksi (aloittaa syksyllä yläasteen) ja tuo farkkunaulakko olisi sinne loistava. Ajattelin ensin, että on itse tehty, mutta kun samanlainen oli talon toisessakin huoneessa ja muistaakseni sellainen löytyy myös Julias vita drömmar -blogin pojan huoneesta. Siellä se on tosin puunvärisenä. Pitäisi muutenkin alkaa etsiä vinkkejä ja inspiraatioita teinipojan huoneisiin. Niitä tuntuu olevan aika heikosti saatavilla tai sit ovat kovin mustavalkoisia väritykseltään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Brukalla on kivan simppeli valkoinen naulakko, meillä sellainen
   Kylppärissä! Siihen sais kivasti farkut roikkumaan, vaikka voihan
   Sen tehdä mistä vaan :) tosi kiva idea kyllä, ja voisin hyvin toteuttaa
   omalle pojalle myös sitten kun se huone vaan on :)
   Naulakon päälle vaikka auton rekkari!

   Poista
 5. HeI! Sama koti on myös uudessa koti ja keittiölehdessä. Vähän eri kuvia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä :) sekin lehti haettava :)

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi !