sunnuntai 27. tammikuuta 2013

KeittiöpyyheKeittiöpyyhkeet: House Doctor, Bruka Design BENICOsta, kynttilät BENICOsta Olen vihdoin saanut järjestettyä ne evakkoo lähteneet jätesäkilliset lakanoita, pyyhkeitä jne. takaisin kaappiin. " Pesänrakennus hormonit " jyllää.. lastenlakanat & pyyhkeet tuovat oman lisähaasteensa, joten vielä pitää hiukan järjestellä, jotta niille löytyy paikka. Voin luvata, että lakanoita & pyyhkeitä meidän perheeseen ei osteta pitkään aikaan, mutta muutamalle keittiöpyyhkeelle on aina tilaa :)
Nämä ihanat pyyhkeet on Benicosta. Meillä roikkuu aina keittiössä keittiöpyyhe esillä keittiön allaskaapin ovessa ja pidän tärkeänä, että pyyhkeet sopii sisustukseen värillisesti.
Erityisen suloista on katsoa, kun poika tiputtaessaan jotain maahan kiiruhtaa hakemaan pyyhettä ja siivoaa itse sotkun.  Keittiöpyyhe ei ehkä ole se paras mahdollinen sotkujen siivoamiseen, mutta koska hän ei yletä rättiin niin saa pienimies mamman puolesta siivota pyyhkeelläkin :)

12 kommenttia :

 1. Oi teillä on pikkuinen äitin siivousapuri ;) meilläkin aina roikkuu keittiöpyyhkeet (joiden tietysti sovittava sisustukseen) keittiössä.. Yleensä pyrin siihen että keittiöpyyhe ja lautasliinat joita pidän esillä ovat samanlaisia :) niitä vaihtelemalla saa aina hieman vaihtelua keittiöön.. Olisi kiva nähdä millainen keittiö teillä on :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo oma-aloitteinen pikkusiivooja :) keittiöstämme on kuvia kyllä aikaisemmissa
   postauksissa :) Laitanko linkin, jos et jaksa kelata taaksepäin?

   Poista
  2. Laitappa jos löydät minua nopeammin ;)

   Poista
  3. http://whitefeatherdream.blogspot.fi/2012/10/kotiliesi-212012.html

   Poista
 2. Vastaukset
  1. hihiii.. oli useampi kiva vaihtoehto :)

   Poista
 3. Ei voi! Meille nuo kotiutuivat edelliseltä Tukholman keikalta:) Ihanat ovat.

  VastaaPoista
 4. Ei voi! Eikä kauniitä käsipyyhkeitä...

  VastaaPoista
 5. Keittiöpyyhkeitä ei voi olla liikaa!!! ;) Ihania pyyhkeitä olet löytänyt!!! =)

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi !