tiistai 29. tammikuuta 2013

IN & OUT 2013 Sain ihanan haasteen Sannalta Inspired by love blogin takaa  :
" In & Out 2013 haasteessa pyydän sinua kertomaan mikä sisustukseen liittyvä asia lyö itsensä läpi ja mikä sen sijaan vaipuu unholaan kuluvan vuoden aikana? Asia voi olla esine, väri tai tyylilaji, pääasia että se liittyy sisustukseen. Kerro valintasi tekstillä, kuvilla ja/tai linkein. Myös yllä oleva haaste-kuva on käytössäsi.

Saatuasi haasteen, kerro vastauksessasi keneltä haasteen sait ja valitse viisi bloggaajaa, kenelle lähetät haasteen eteenpäin. Muista myös käydä kertomassa haastamillesi bloggaajille haasteesta! :) "Kuvat

IN. Uskon vahvasti, että muutamana viime vuotena sisustustrendeihin noussut tehdasvaikutteisuus tulee taas askeleen lähemmäs ja erityisesti metallin & vanhan puun yhdistäminen toisiinsa.
Laadukkat pehmeät luonnonmateriaalit kuten villa, puuvilla & pellava näkyy sisustuksessa vahvasti.
Korkeakiiltoinen on yhä IN mm. kiintokalusteissa.. mustavalkoisuutta näkyy myös enemmän mm. tekstiileissä. Tänä vuonna myös räikeät värit nousee esiin! Lankkulattioita näkyy myös koko ajan enemmän.


Ja mikä sitten on OUT.. voisin nimetä montakin yökötystä joista itse en välitä ja toivoisin, että ne hiljalleen ( VIHDOIN ) poistuisivat sistustuksista, mutta kaikilla on ja pitääkin olla oma makunsa
sistustamisen suhteen, joten täysin varmasti mikään " trendi " ei poistu. Mutta asiaan.. rakastan valkoista ylikaiken, mutta uskon, että harvemmin enää kukaan toteuttaa lattiasta kattoon valkoista ratkaisua, jolloin lopputulos voi olla todella kliininen. Ihmiset taitavat yhä enemmän haluta kodikkuutta koteihinsa. Valkoisen rinnalle otetaan yhä enemmän  puuta rinnalle tuomaan lämpöä tai kontrasteja haetaan tekstiileistä jne.
Tuo pyökki vaan on niin suuri kammotukseni että yök!!! Tarkoitukseni ei ole loukata keään,
henkilökohtaisesti nään vain mielessäni ne kodit joissa lattia on pyökkilaminaattia, keittiö on tehty pyökkiviiluovilla, kalusteet nekin viilua.. ja kaikki hieman eri sävyä :) Eli jos pyökkiä, niin ei lattiasta kattoon on vinkkini haha :)    Ja kenelle viidelle blogille haasteen heitän ?

Näille ihanille naisille :

1 kommentti :

  1. Heissan, Kaunis ja mielenkiintoinen blogi sinulle täällä. :)
    Mukavaa päivänjatkoa ja tervetuloa vastavierailulle Valkoisen Talon Tarinaan. :)

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi !