tiistai 8. tammikuuta 2013

Imetysliivit

Kuvat : Bebes

 Ostolakossa olen, mutta ainakin muutamat laadukkaat imetysliivit on ostoslistalla pakolliset. Edellisestä raskaudesta oppineena..halvalla ei saa hyvää! Monetkohan halpis liivit ostin H&M:ltä, Lindex:ltä jne. ja kaikki piti heittää pois, sillä ne hajosivat. Kankaat eivät kestäneet kovaa rasitusta, vaan venyivät eivätkä tukeneet tarpeeksi!  Eli suosittelen panostamaan kunnon liiveihin, mikäli imetätte! Jos olisin ekassa raskaudessa panostanut liiveihin, ne ihan varmasti palvelisivat yhä.
 Osaako kukaan suositella jotain tiettyä merkkiä? Täytyy käydä katselemassa ainakin Bebes- liikkeen  & Stockmannin tarjontaa. 


13 kommenttia :

 1. Bravadon liivit ehdottomasti! Aivan mahtavan tuntuiset, tukevat mutta ovat aivan kuin toinen iho. Esim. Silk seamless-malli sopi erittäin hyvin pidettäväksi myös öisin, ei häiritse silloinkaan.

  T.Hansu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Juuri sellainen malli on haussa, jota voi käyttää öisinkin! Kiitos vinkistä Hansu!

   Poista
 2. Moi Hanna! :) Minulla ei kokemusta noista bebesin liiveistä mutta itse olen ollut enemmän kuin tyytyväinen lindexiltä ostamiini imetysliiveihin.. Olen kokeillut vastaavia liivejä mm. H&M :llä mutta todennut saman kuin sinä, ovat löysän ja heikon tuntuisia.. Suosittelen vielä tarkistamaan lindexin nykyistäkin valikoimaa.. Omani on ostettu viime syksynä ja samaisia oli myynnissä ainakin ennen joulua valkoisena ja mustana... En valitettavasti nyt muista mallia :( onnea rintaliivi-metsästykseen !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei, pitääkin käydä katsomassa, kiitos vinkistä :) Niihin on voinut tulla parannus sen jälkeen kun niitä olen edellisen kerran tarvinnut.

   Poista
 3. Neljättä odottaessani kävin Bebesillä aikomuksenani ostaa edellisillä kerroilla hyviksi havaitut Anitan imetysliivit. Myyjä suositteli myös Bravadoja ja ostin ne "testiin" Anitojen rinnalle. Niin vaan kävi,että Anitat jäivät lähinnä varaliiveiksi ja tilasin parit Bravadot lisää. Yks hyvä ominaisuus on se,että kuppikoko ikään kuin "elää" rinnan koon muuttuessa maidonnousun ja sen määrän tasaantumisen mukaan. Samasta syystä niitä pystyi käyttämään jo raskauden aikana. Nyt kun imetystä on takana pian 1v3kk (+käyttö loppuraskauden aikana),liivit ovat yhä kuosissaan ja palvelleet hyvin. Luulenpa,että ne ovat kuitenkin pian tehtävänsä suorittaneet ja heitän ne pois. Yöimetystä helpottamaan "tajusin" vasta tälle neloselle hankkia imetysmekon/yöpaidan. Harmittaa,etten hoksannut sitä aiemmin,on ollut loistava,kuten muutkin Boobin imetyspaidat.

  VastaaPoista
  Vastaukset

  1. Kiitos vinkistä :) Ne taitavatkin olla juuri nuo kaksi ylintä kuvaa. Ne näyttivätkin kuvassa heti silmääni täydellisille, sillä en halua kaaritukia painamaan.
   Siispä suuntaan Bebesiin pian!

   Poista
  2. Hmm.. imetysmekko/paita yöksi.. hyvä idea!

   Poista
 4. He!! Mulla on kokemusta triumph.:in imetysliiveistä ja ne on kyllä hinta-laatusuhteeltaan mielestäni loistavat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa saada vinkkejä :) Stockalla luulisi niitä
   Olevan :) kiitos!

   Poista
 5. Moi Hanna!
  Bravadoja suosittelen minäkin ja mikäli koko on tiedossa, niin täältä saat ko. liivit vielä ihan kohtuuhintaan. http://www.nursingbra-shop.co.uk/
  Olen tilannut tuolta kahdet liivit ja voin suositella ko. nettikauppaa lämpimästi. Nopea toimitus! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa, kiitos linkistä! Taidan käydä sovittamassa
   & tilaan tuolta! Ne näyttää niin mukaville päällä &
   todella tukevilta! Olen iloinen avustanne lukijat :)

   Poista
 6. Olisin tota edellisen kommentoijan linkkiä suositellut myös. Sieltä tilasin itsekin liivini sekä bravadon imetystoppeja. Ne imetystopit oli tosi hyvät ja ainakin näin talvella jonkun imetysneuleen tai imetyshupparin alla oli kiva käyttää sellaisia. Mulla oli bravadolta body silk seamless liivejä sekä lifestyle liivejä http://www.nursingbra-shop.co.uk/ShowDetails.asp?id=114 Noi lifestyle liivit oli tosi napakat, mutta mukavat. Voin suositella! Alkuun, kun maito nousi, parhailta päällä tuntuivat nämä http://www.bebes.fi/kauppa/product_info.php?cPath=36_98&products_id=1069 Eivät kyllä antaneet ihan hirveästi tukea, mutta eivät kiristäneet mistään, kun muutenkin olo oli hieman kireä ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ajattelin sitä kautta tilata, tulee edullisemmaksi :)

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi !