perjantai 11. tammikuuta 2013

H&M HOME säilytyspussukat





H&M home:lla on kivat säilytyspussukat. Valkoisena olen niitä aikaisemmin katsellutkin, mutta  nämä vaaleanpunaiset ajattelin laittaa ristiäisissä tarjoilupöytään ( mitä niihin tulee on vielä auki ). Myöhemmin niitä voi sitten hyödyntää tytön synttäreillä ja joskus ne mahdollisesti päätyvät hänen huoneeseensa. Aika suloiset pompuloiden jne. tyttöjuttujen säilyttämiselle :)

Eli nyt on ristiäisiin jo valittu kukat ( pionit ), mamman meikki & hiusasia kunnossa ( kiitos T- murunen ), kakku tilataan ystävältä, muut tarjottavat aion tilata täältä. Tarjottavat toki pitää vielä valita. Kastemekko on mummoni tekemä 60v. sitten. Siihen pitää vaan vaihtaa nauhat pojan sinisten tilalle. Kastemekon jälkeen puettava mekko on hankintalistalla. Löysin ihanan vanhanroosan sävyisen mekon Next: ltä, mutta jäin pohtimaan tilausta MIEHEN pyynnöstä ja kun seuraavan kerran menin sivuille koko mallisto oli vaihtunut grrrrrrrrrr. Sitten kysymysmerkki on vielä oma asuni, pojan asu.. kastepäivä,  kutsuttavat ihmiset jne.  Ja näihin juhliin aion pyytää jonkun ystävistäni keittämään kahvia. Sillä se homma vie yllättävän paljon aikaa, etenkin kun oma sukuni juo kahvia ennätystahtia :)

Mutta tällä kertaa en aio stressata juhlista yhtään :) Pojan juhlissa stressasin, vaikka saimmekin molemmilta mummeilta & veljeni tyttöystävältä apua tarjottavien kanssa. Ja itse kastekin viivästyi kun pojalla tuli alttarilla kamala nälkä. Onneksi olin pumpannut maitoa pulloon.


5 kommenttia :

 1. Kuulostaa hyvältä suunnitelmat. Mullakin on pikkuhiljaa jo nimijuhlasuunnitelmat alkaneet pyöriä mielessä... Pitäis vaan saada niihin jostain idiksiä, kun en itse koskaan ole vastaavissa ollut. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset

  1. Eipä niissä sen kummallisempaa ole ..kai hih :)
   Kysypäs L:lta :) Niillä kun kokemusta!

   Poista
 2. Hyvä idea pyytää joku kaveri kahvinkeittoon. Minulla tuli tämä idea mieleen ristiäiset jälkeen. Kaikkeen muuhun olin tyytyväinen, paitsi kukkiin... Oli jotain aivan muuta kuin olin tilannut. Toivottavasti te saatte, mitä tilaatte.

  Meillä on nuo korit tai pussukat. Niissä on pikkuleluja. Toimisivat varmasti monessa muussakin.

  T. Minttu

  Ps. Meillä on vanhemmalla lapsella jäänyt päikkärit melkein kokonaan pois. Aluksi olin vähän kauhuissani, mutta oikeastaan se on hyvä. Nyt tulee uni illalla tosi nopeasti, toisin kuin ennen.

  VastaaPoista
  Vastaukset

  1. Joo tällä kertaa aion olla fiksu :)
   Miten itse jaksat päivät nukkumatta? Tai valvottaako pieni paljon öisin?

   Poista
 3. Hei,

  Nukkuu kyllä, kun nukahtaa... Kukkuu puoleen yöhön ja haluaa, että minä nukahdan myös... Haluaisin, että vauva nukkuu omassa sängyssä, mutta nukahdan aina imettäessä. No, tärkeintä on tietenkin, että kaikki nukumme. Tänään teimme historiaa, heräsimme kaikki vasta 9.30!

  Minttu

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi !