sunnuntai 27. tammikuuta 2013

DIY- kortti kummipojalle
Kummipoikamme täyttää 3-vuotta. Tässä kortti & paketti hänelle. Kortissa käytin perjantaina ostamaani Happy Birthday- tarranauhaa ( Puotique ) & Tiimarista ostamaani suloista lahjapaperia.

7 kommenttia :

 1. Ihana kortti taas! Laitoin jokin aika sitten kommenttia, mutta se meni vanhaan postaukseen niin en löydä sitä enää.

  Kyselin että mistä olet hankkinut materiaaleja kortteihin? Etenkin nuo kuviopaperien (puna-valkopallollinen Minni-kortti on ihana!) sekä tarrakirjaimien ja numeroiden (nämä on tosi tyylikkäät http://whitefeatherdream.blogspot.fi/2012/10/kortti-2v-pojalle.html) hankintapaikat kiinnostaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo taisinkin vastailla siihen kyllä :) Punavalkopalloinen paperi on Ikeasta,
   oli " joulupaperia ",en usko että sitä enää on siellä. Mustat tarrakirjaimet on Tiimarista, samoja myydään siellä kullan & hopean sävyissä, 2 numeron olen painanut numero sabluunalla & maalilla.
   Yllä olevassa kortissa kirjaimet on ihan vaan printattu paperille ( helppo tapa, saa oikean koon & fontin ).Tiimari on parantanut valtavasti muutaman viime vuoden aikana valikoimiaan, ja usein juuri sieltä teen hankinnat.
   Lisäksi Sinellistä. Voin jatkossa yrittää muistaa laittaa materiaalitiedot
   kortti- postauksiin :)

   Poista
 2. Ihanaa paprua! Ja kiva saada lisäinspistä kortteihin, sillä tykkään kovasti askarrella itse kaikki kortit, mutta välillä ideat hukassa!:)

  VastaaPoista
 3. Tiimariin siis suuntaan ensiksi! Kiitos vastauksesta :)

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi !