lauantai 19. tammikuuta 2013

19012013Päivän asu: Housut Benetton // Paita Gap //  Takki Benetton // Kaulahuivi Benetton // Pipo hand made by isomummi


   Ihanaa miten paljon aurinko antaa energiaa. Kevät tulee pian. Huomenna jäämme pojan kanssa kahden, kun isi lähtee viikon reissulle. Luulen että viikon päästä liputan taas urakalla kaikille niille äideille tai isille, jotka pyörittävät arkea täysin yksin. Tänään meillä oli tarkoitus suunnata ystäviemme pojan 2v. juhliin, mutta siirretäänkin menoa muutamalla viikolla eteenpäin. Perheessä on hiljattain ollut vatsatauti joten en halua ottaa riskiä, että sairastun siihen nyt tai poika, kun olemme kaksin ja laskettuun aikaankaan ei ole enää kauaa. Noroa on nyt kyllä kaikkialla, eli jos se tulee niin sitten tulee, mutta ehdoin tahdoin meille ei kiitos! Tsemppiä vaan kovasti kaikille niille, jotka tälläkin hetkellä pitävät sairastupaa kotona noro- potilaina. Meillä pojat lähti uimaan, joten hetki taas omaa aikaa...


Ja tänään tulee Putous, muistakaa :)   

10 kommenttia :

 1. Voi suloisuus!

  Minttu

  VastaaPoista
 2. Mallin ainesta, tulee isukkiin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset

  1. :) hahah... ainakin poseeraus alkaa sujumaan hiljalleen..

   Poista
 3. Ihana poitsu :) Joo, tietoisesti en minäkään lähtisi tautiriskiä hakemaan. Nykyajan vatsataudit kun saattavat samassakin perheessä muhia pitkään (jopa viikon) ennen kuin iskevät seuraavaan. Tsemppiä "yh-arkeen". Kovin tuttua mullekin erityisesti ajalta, jolloin isot pojat olivat pieniä. Mies oli monesti kaks viikkoa kerrallaan työmatkalla. Siihen osui sitten vesirokot ym. Nyt on tulossa pian viikon reissu ja jään ekaa kertaa niin pitkäksi ajaksi yksin neljän kanssa. Kunpa ei kukaan sairastaisi silloin, kun pelkkä arjenkin pyörittäminen käy täydestä työstä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset

  1. Kiitos & kiitos :) Tämä vuodenaika on niin inhottava, kun pöpöjä läjäpäin.
   Ehkä paukkupakkasista on apua pöpöjen eliminointiin. Tsemppiä sinullekin tulevaan yh- viikkoon ja toivottavasti lapset pysyvät terveinä.

   Poista
 4. Voi kuinka ihana <3 toivottavasti jatkossa näemme enemmänkin poikasi ja tulevan prinsessan "päivän asu"-kuvia ;) ja tietenkin olisi kiva nähdä enenmän nyös omia asukuviasi :) touvotaan ettei sairastamista tule nyt teidän perheeseen, varsinkin nyt kun odotatte vauvaa syntyväksi.. Koskas pienokaisen muuten olisi määrä syntyä? Toivottavasti vauvakiireiltäsi ehdit ilahduttaa meitä myös täällä blogissa sitten kun vauva syntyy <3 tsemppiä loppuodotukseen ja tulevaan vauva-arkeen Hanna :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu asuja varmasti tulee enemmän jatkossa :)
   Ensi kuussa on laskettuaika :) eli ei enää kauaa!
   Postailen toki vauvan synnyttyäkin, mutta en varmasti
   Samaa tahtia alkuun ainakaan :) ja kiitos :)

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi !