lauantai 15. joulukuuta 2012

Uudet Bugat


Jippii mies haki uudet rattaat, ne on ihanat kaikin puolin ! Nyt pohdimme myymmekö sittenkään vanhoja rattaita vielä tässä vaiheessa, ehkä myymistä voidaan siirtää myöhemmäksi ettei ala vaan kaduttamaan :) Pojan ollessa vielä niin pieni, rattaat on hänelle ehdottomat ja esimerkiksi isovanhemmille hoitoon mentäessä rattaat on hyvä olla. Ja voi tulla hetkiä kun rattaita todella tarvitsee olla kahdet, joten ainakin siihen asti kun pieni mies jaksaa seistä seisomalaudalla on ehkä parempi pitää kahdet kunnon menopelit kuin hankkia jotain väliaikaista ratkaisua.

 Juuri mietin eilen mielessäni, että ei ole enää kauaa kun meitä on neljä! Toisessa raskaudessa aika on mennyt vielä nopeammin kuin mitä ensimmäisessä. Ensimmäiset neljä kuukautta meni hitaasti tai sille se tuntui sillä voin koko ajan niin pahoin, että odotin vain että 4kk tulee täyteen.
 ( Raskauspahoinvointi kesti pojankin kanssa tasan 4kk ). Poikaa odottaessa selkä vaivasi, nyt sitä vaivaa ei onneksi ole ollut.

 Olen ihan pihalla millä raskausviikolla olen jos joku kysyy. Tämä tyttönen hikkailee paljon paljon enemmän kuin poika vatsassa ollessaan, samoin tyttö tykkää riehua yöt.. oma nukkuminen on siis mitä on. Aamulla on kuitenkin jaksettava nousta pojan herätessä. Päiväunet pelastaa jonkun verran, mutta aina ei ole itsellä aikaa nukkua niitä, siksi siis kahvia. Mutta ihanaa aikaa tämä silti on :)
Vaikka nyt jännitän iskeekö pojan tauti minulle, toivottavasti ei.

Asiasta kukkaruukkuun, olen ihan täpinöissäni kun näin mainoksen uudesta Iholla- sarjasta. Huh miten koukussa siihen olin. Ja Putous.. sitäkin odotan :) Meni kyllä ihan ohi se koska ne alkaa..
tiedättekö?

4 kommenttia :

 1. Voihan sinne mummolaan ostaa vaikka ponyt tms perusrattaat, meillä ainakin on 1v8kkn pää kiinni buggisten kuomussa ja lopputalvesta varmaan ei mahdu makaamaan ilman että pää tulee selkänojasta yli.
  Vähän tuplia mietin tässä että donkeyt karsin varmaan pois, pitäisi päästä sovittelemaan. Nimittäin meillä nukutaan vielä rattaissa ja lähikauppaan on 2,5km.

  VastaaPoista
  Vastaukset

  1. Meidän poika on rakenteeltaan siro ja pikkanen, mahtuu bugiin hyvin. En ole itse kokenut ettei siis mahtuisi. Päätettiin ettei myydä niitä pois, ja sitten kun poika jaksaa kävellä & seistä seisomalaudalla myydään todennäköisemmin Donkeyt pois, sillä keskustassa kun asumme Cameleonit yli kätevät täällä. Donkeyt on mielestäni hyvät juuri siihen tarkoitukseen, että rattaissa nukutaankin päikkäreitä.Se vaikutti myös valintaani. En halua ostaa mitään väliaikaisrattaita sillä Cameleonit on niin parhaat, toimivat matkarattainakin täydellisesti. En vaan tajua miksen heti ajatellut, että jonkun aikaa voidaan pitää kahdet menopelit.

   Poista
 2. Ellellä oli kans hikka tosi usein masussa ja yöt oli mulla tosi kurjia. Olin usein hereillä monta tuntia keskellä yötä ja kirjoittelin blogiin ja surffailin yms.. Aika kova ikävä sitä masua! :) Toivottavasti pysyt terveenä etkä saa mitään pöpöjä! :)

  ..Ja oi että kun alkaa uusi iholla sarja! Tuskin maltan odottaa! Jäin niin koukkuun siihen ensimmäiseen ja katsoin usein uusinnan uusinnatkin! :)

  Hyvää lauantai-iltaa teille! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Mari, ainakin vielä terveenä. Ehkä raskaus
   suojaa vähän pöpöiltä. Joo hikka on ihan
   Uskomaton hahaha.

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi !