lauantai 1. joulukuuta 2012

Ticket to heaven makuupussi

Torstaina Stockalla asioidessa muistin, että Ticket to heavenin makuupussit oli marraskuun tarjouksena. Poika mahtuu juuri ja juuri vielä vanhaan pussiin, mutta tytön synnyttyä vanhaa pussia kaivataan hänelle joten pojalle tarvittiin uusi samanlainen. Olen yrittänyt huutiksestakin mustana isompaa etsiä, mutta heikolla menestyksellä. Tytölle olen hankkinut ulkopuvuksi vain paksumman velourpuvun ( alle toki puetaan kunnolla päälle ), joten mikäli maaliskuussa vielä on pakkasia, tarkenee hän lämpöisen pussin sisällä :) Toki meillä on vielä tallessa pojan äitiyspakkauksen mukana tullut makuupussi, mutta se on niin ohut, eli sitä voidaan käyttää sitten myöhemmin keväällä.  Tytölle en äitiyspakkausta edes ota. Suosittelen muuten Bugaboo rattaisiin Ticketin pussia, sopii niihin täydellisesti ja pussi pitää vettäkin, toisin kuin Bugaboon oma fleecepussi jota ei kyllä ole suomen oloihin suunniteltu.

7 kommenttia :

 1. saitteko pojalle ruokailuvälineet? kiitos vinkistä kävin hakemassa samat kummilapselleni, saan antaa vaikka joskus lahjaksi :)

  VastaaPoista
 2. Joo suuntasin aamulla heti hakemaan ja olihan niitä
  meidänkin kaupassa :) joo ne on super söpöt!

  VastaaPoista
 3. juu sama :) ja mukaan tarttui pari muutakin juttua. Ainakin luen sun blogia tulee niin hyvälle mielle ja välillä tuntuu että sun kirjotukset on kuin suoraan mun ajatuksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiksun pussi käy kaikkiin, jopa quinnyn zappeihin. Se on niin pehmeä :) meidän on ostettu jo 2008 tai 2009 ja edelleen toimii!
   Fleecepussia käytetään keväällä ja syksyllä meillä

   Poista
  2. Joo pussi on todella kätevä :) Ja käy tosiaan useampaan vaunuun/ rattaisiin

   Poista
 4. Selailen tylsissäni huuto.netiä ja mietin että mitä tuo pussi siinä Stockkan tarjouksessa mahtoi maksaa?

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi !