torstai 6. joulukuuta 2012

Rasavil

 Uusi merkki minulle, onko teille ? Ostimme pojalle jo jokin aika sitten talvirukkaset, tai oletin niiden olevan talvirukkaset vuoren ansiosta! Muutamina pakkaspäivinä kädet on olleet ihan jäässä, eikä peukaloa saanut oikealle paikalle. Joten ei auttanut kuin lähteä Kamppiin tutustumaan rukkasvalikoimaan, muualla olin rukkasia katsellutkin. Olin ostamassa Rukan hanskoja, sillä niissä oli mielestäni kätevä vetoketju, jonka ansiosta pienen peukalon olisi saanut oikealla paikalle. Kassalla ystävällinen myyjä kuitenkin kertoi hanskojen sopivan nollakeleihin, eli ei kunnon pakkasille, joista olemme saaneet nyt nauttia. Ja sellaiset nollakelin rukkaset meillä ilmeisimmin oli jo hankittuna.
Hän kertoi tästä Rasavil merkistä, joka on tehty oikeille pakkaskeleille. Eilen Pikkuväki- liikkeseen oli tullut lisää näitä hanskoja ja piti heti aamusta lähteä niitä hakemaan, ettei vaan jäädä ilman. Hanskat on helppo pukea, sillä ne saa rullattua kätevästi alas, eli vaikka hanskoissa ei ole vetoketjua, saa pienen peukalon paikoilleen hyvin. Lisäksi hanskaan mahtuu tarvittaessa villahanska alle. Nyt tarkenee ulkona :)  Yllätyin myös positiivisesti hanskojen hinnasta, vain 21,90€  kun monet hanskat on 30€ paikkeilla. Tänään hanskat pääsevät käyttöön kun suuntaamme ulkoilemaan.

Poika innostui hanskoista ja piti niitä " ajohanskoina " ajaessaan potkuautollaan ympäri asuntoa..


9 kommenttia :

 1. Lennellä ja reimalla on ainakin rukkasia minkä vuoressa on 40% villaa. Ne kyllä voi minikäteen olla isot.. Meillä on nyt reiman vetoketjulliset ja legon lämpösemmät

  VastaaPoista
  Vastaukset

  1. Noissa Reimoissa joita katsoin, ei tainnut olla villaa, mutta hyvä tietää että sellaisiakin siis on. Jotenkin hassua, että lämpimiä hanskoja joutui etsimällä etsiä..

   Poista
  2. Kast taisi olla se malli missä oli villaa.
   Mutta pakkasille on varattu nahkarukkaset teddyvuorella ja resorivarrella-on kyynärpäihin saakka miltei niine mene lumet ranteeseen!

   Poista
 2. Meillä on esikoisella ollut 1-vuotiaana noi samaiset hanskat ja nyt siskolla samat käytössä. Oon ollut tyytyväinen. :)

  VastaaPoista
 3. Jos olen oikein ymmärtänyt niin Rasavil tuotteet on kestäviä ja hyvä hinta laatu suhde. Meillä kokemus yksistään toppahousuista ja hyvät oli. Ehjänä odottaa pienemmän kasvua:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin myyjäkin sanoi :)
   Tänään hanskat oli käytössä ja vaikkei kovia pakkasia
   Ollut niin todella hyvät ja lämpimät oli. Peukalokin
   löysi heti paikkansa ja pysyi siellä.

   Poista
 4. Meillä on ollu ekat Rasavilin hanskat jo esikoisella (joka nyt 12v) ja etenkin talvihanskoihin oon aina ollut tosi tyytyväinen. (Keväthanskojen vuori on meillä hajonnut, joten niille siitä miinusta.) Talvihanskat on paitsi lämpimät, myös helppo pukea ( =löytää se peukalo). Ainut miinus on ollut melko erikoiset värit viime vuosina, sellaiset joita on vaikea yhdistää oikein minkään kanssa. Siitä syystä ostin viime vuonna kokeilumielessä Travallen vastaavan malliset hanskat, jotka maksoi vaan 13,90e. Ostin ne kaikissa neljässä saatavilla olevassa koossa, joista viime talvena oli käytössä 2 ja 4 ja tänä talvena 1 ja 3. Hyvin ovat kestäneet käytössä ja hintalaatusuhde on erinomainen. Sisälle sopii helposti myös lapanen, jolloin kädet ovat jopa hikiset ulkoilun jälkeen.

  Isoilla pojilla meillä on ReimaTec+:n sormikashanskoja, jotka ovat mielestäni laatuun nähden kalliita (35e/pari). Parempia en ole kuitenkaan isoille löytänyt. Tällä hetkellä laittavat mieluiten pakkaspäivinä käsiinsä kunnon nahkahanskat kuin Reimat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hanskat oli tänään käytössä ja peukalot löysi heti paikkansa! Vaikuttaa
   todella hyville hanskoille :) ihanan lämpimät!
   Valitsin mustat juuri sen takia, että sopii sekä ruskean
   talvipuvun & beigen toppatakin kanssa ja menee myöhemmin
   Sitten vielä tytölläkin :)

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi !