keskiviikko 26. joulukuuta 2012

Leikkien keskellä



    Pieni mies leikkiensä keskellä joulupäivän aamuna. Peltihyrrä on mieleinen, sen " joulupukki " osti Porvoo reissulla käydessään. Eilen illalla poika halusi välttämättä unikaveriksi tuon puisen traktorin & uuden muumipeikkopehmolelun. Hyvin tuli uni silmään. Tämä mamma on ihan lovena pojan uuteen neulepaitaan, joulupukilta sekin - kiitos pukille. Aloin illalla vielä kasaamaan uutta parkkitaloa ( väsyneenä ja jouluruoka ähkyssä ) ja hyppäsin ajatuksissani yhden kohdan yli, ja sen seurauksena luovutin rakentamisen viimeistelyn suosiolla miehelleni. Nyt aamulla poika pääsee testaamaan parkkitaloa ja äitikin leikkii mielellään pienillä puuautoilla :)

Tänään olisi luvassa vielä kerran jouluruokaa ja tällä kertaa anoppilassa. Todella hyvää savustettua kalkkunaa ja niin hyviä anopin valmistamia laatikoita. Joudun ehkä paastoamaan siihen saakka, sillä eilisen ähky oli jotain aivan kamalaa. Jos vatsa on ollut mini, niin nyt se ei todellakaan ole sitä :)

Nyt on muuten sellainen tilanne, ettei koruarvonnan voittaja Tiina ole ollut vielä yhteydessä.
Tiinalle annetaan aikaa vielä 31.12.2012 saakka ottaa yhteyttä sähköpostitse minuun whitefeatherdream@gmail.com ja mikäli siihen mennessä ei ole kuulunut, arvon korun uudelleen. 
Reilupeli ?



2 kommenttia :

  1. Ihanan näköisiä leikkejä, meidän pojilla samanlaisia <3 nuo puulelut vaan on niin kivoja verrattuna kaikkiin muovisiin, jotka menee äkkiä rikki vähän vauhdikkaammissa touhuissa... Ja neule on oikein kivannäköinen, tiedätkö mistä se on hankittu?

    -Pauliina

    VastaaPoista
  2. Puuleluissa on kivaa fiilistä :) neule on GAPin.

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi !