perjantai 28. joulukuuta 2012

Kevättä odotellen..


Joulusta on päästy yli ja tajusin juuri olevani " kesälomalla " töistä paraikaa. Mikäs sen parempaa
" lomalla " kuin haaveilla keväästä ja lintujen laulusta. Ei ole enää kauaa kun meitä on neljä, sen jälkeen poika täyttääkin jo kaksi vuotta, vaikka ihan vasta olimme sairaalassa poika kainalossa. Ihan uskomatonta vauhtia lapset kasvavat ja kehittyvätkin ( itsehän en vanhene yhtään :) . Olen super onnellinen, että meillä on nyt kamera jossa on videokuvaus toiminto, sillä ainakin itse mammadementiassani, joka ei näytä parantuvan koskaan unohdan asioita. On ihanaa tallentaa pojasta ja kohta tytöstäkin pätkiä ja katsella niitä sitten myöhemmin. Mieheni kuvasi puhelimellaan pojan syntymästä pieniä pätkiä, mutta taisin komentaa liian usein antamaan mehua jne. sillä ne loppuvat aina kesken. Haluan ehdottomasti ikuistaa sen hetken kun pieni isoveli tapaa pikkusiskon ensimmäisen kerran ja tulevat syntymäpäivät jne.  

Ja sitten vielä muutama kiva kuva vielä tässä kevätfiiliksessä.. ( tekisi mieli kantaa tuo ikkunalaudalla oleva kuusi jo talvisäilöön :)


kuvat

2 kommenttia :

  1. Aah, ihania kuvia muru <3 Mullakin on niin jo kevätfiilikset, kun täällä ollut niin lämmin :) Nyt pakko sanoa, että onneksi kotona ei ole mitään joulusälää, kun sinne palaan ;D Kaipaan jo valkoista kotiani, jossa mieli lepää tämän meidän sekametelisoppa kämpän jälkeen :D haha

    Ja voih, pitää järkkää joku tyttöjenilta vielä, kun olet yhtenä kappaleena <3

    VastaaPoista
  2. Kevään odotusta on täälläkin, vaikka lumikelejä taitaa Helsingissäkin olla tiedossa vielä seuraavat kolme kuukautta... No, valon määrä ainakin lisääntyy!

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi !