keskiviikko 5. joulukuuta 2012

inspiraatiota lastenhuoneisiin.. ( jälleen )


Ihania kuvia lisää...

 Onneksi huomenna on pyhä, suunnitelmissa on ulkoilla
pojan kanssa & tehdä hyvää ruokaa ja katsoa pukuloistoa linnan juhlissa.
Meinaatteko katsoa juhlia?
Ihanat H&M homen lakanat !
Suloiset !

Norsunpää on niin ihana !Kaikki kuvat täältä

7 kommenttia :

 1. Ihania huoneita! Erityisesti kaikki kaapit (mm.pieni vaaleansininen), tiipiit ja pöllöt! Oon suunnitellu jossain vaiheessa hankkivani isojen poikien huoneisiin sellaiset "puolikorkeat" kaapit, mielellään ainakin 40cm syvät (jopa 60cm). Niihin sais kaiken tavaran piiloon ja samalla syvyys riittäis mm. legoille ja Aku Ankan taskareita menis useampi rivi myös syvyyssuunnassa. Kaapin päälle sais sit vielä jotain "kivaa" esille ja ne näkyiskin, kun ei olisi täyskorkea kaappi.

  Tiipiin oon myös ajatellut tekeväni pikkupojille. Ensin inkkari/länkkärisynttäriteemaa slmällä pitäen. Sen jälkeen voisi "palvella" majana/luku-/löhöilypaikkana. Ohjekin löytyi vanhasta Kotivinkistä.

  Tuo "majasänky" herätti taas pohdinnat pikkupoikien kerrossängystä, jollain myös pitää tulevaisuudessa suunnitella. Tällä hetkellä linna vahvoilla.

  Mistähän löytäisi noita puisia(?), mustia autoradan osia, joita tossa yhdessä kuvassa näkyy (6.kuva alhaalta)? Samoja osia oli kerran Kodin Kuvalehdessä, mutta useista kyselyistäni huolimatta en ikinä saanut vastausta niiden mahdolliseen ostopaikkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset

  1. Voisin yrittää selvittää mistä autoradan osat on, sillä olen niitä katsellut itsekin. Villi veikkaukseni on joku tanskalainen merkki :) Ja itselläni on se lehti tallella ja koti on Nougat- liikkeen omistajan koti :)
   Ikeassa on esim. Bestå sarja tai sitten Faktum- keittiökaapit josta saa kivasti tehtyä n. 125cm korkeat kaapistot :)

   Poista
  2. Olispa huippua,jos saisit selville noiden autoratapalojen alkuperän! Meillä on Brion junaratapalojen kanssa yhteensopivia Plantoyn autoratapaloja,mutta noi mustatkin tulis varmasti käyttöön ;-) Itsestäni on jo pitkään tuntunut siltä,että lähes kaikki sisustukseen,vaatteisiin ja leluihin liittyvät suosikkini tulevat Tanskasta ;-) Kiitos myös kaappivinkeistä! Täytyy kurkata nekin.

   Poista

  3. Jep yritän selvittää :) Olen huomannut saman, Tanskalaiset osaa :)
   Joo keittiökaapeista saat tehtyä 60cm syvänä, Bestå - sarjaa ei ole ihan niin syvänä, mutta toimisi varmasti sekin :)

   Poista
 2. Ihania huoneita! Lastenhuoneen sisustaminen on kyllä niin mukavaa puuhaa! Nuo H&M:n lakanat on kyllä upeat. En oisi tiennyt, että ne on sieltä. Mä oon tällä hetkellä pienessä ostolakossa, mutta ihan pakko käydä kattomassa löytyykö noita nettisivuilta=)

  VastaaPoista
  Vastaukset

  1. Juu sieltähän ne, ja on niitä siellä :) Varo vaan :))

   Poista
 3. Aivan ihania kuvia! Meillä on tytön huone vielä pikkuisen vaiheessa, vaikka neiti on jo reilut 10 kk :)
  Verhot ja lamppu puuttuvat vielä, ja haaveilen semmoisesta "prinsessakatoksesta" pinniksen päälle. Mä en haluaisi mitään printtiverhoja, vaan haaveissa olisi vaaleanpunaista ja valkoista leveää raitaa olevat pellavaverhot. Ei vaan mistään tunnu löytyvän :(

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi !