perjantai 28. joulukuuta 2012

HAPPY LIGHTS


Yhdessä jos toisessa blogissa näkyy nyt näitä pallovalosarjoja. Itselläni on kahdet, raahasin ne
kolme vuotta sitten Thaimaasta ( maksoi huimat 5€ siellä ). Omat on toki hieman kärsineet, sillä poikani rakas harrastus on painella palloja kasaan ja repiä johtoja niistä. Tällä hetkellä johdot on jotenkin rikki ja kunhan mieheni ehtisi tutustua niihin saisi ne taas päälle toivottavasti ainakin. Omat täysin valkoiset palloni on molempien huoneiden ikkunalaudalla läpivuoden ( paitsi nyt kun odottelevat korjausta ). Stockmannilla on tällä hetkellä kuukausitarjouksena  La Case Cousin Paul- valot, ja kävinkin eilen tilaamassa ne kälylleni, sillä tavarataloista ne on loppu tällä hetkellä täysin. Lamput saa tarjoushinnalla 23,90€, kun tilaus tehdään vielä tämän kuun puolella. Eli jos olet valoja pohtinut kannattaa olla nopea :) Tilasin varalta itselleni myös paketin, jos vanhoja ei saada toiminaan. Tykkään kyllä enemmän täysin valkoisista palloistani, sillä nämä La Case Cousin Paul- valot on erivärisiä ( valkoisessa on mukana myös luonnonvalkoisista palloja ). Täysin valkoisena lumipallovalaisimet voit tilata täältä.Kuva

9 kommenttia :

 1. Noi kokonaan valkoiset on kyllä tosi nätit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo niin on :) toivottavasti mies saa vanhat valot
   Toimimaan. Tai pitää sitten odotella, että joku suuntaa Bangkokkiin , sillä
   Niin halpoja valot siellä on.

   Poista
 2. Kylä nuo pallovalot vaan on kivat! Harmi, kun itsellä ei ole oikein paikkaa moisille. Mut jos joskus sijoituspaikka löytyy niin varmaankin joudun sortumaan näihinkin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valot on kivat jos laittaa vaikka huoneen nurkkaankin roikkumaan!

   Poista
 3. Kaapista löytyi joulun alla valkoineb valosarja viiden vuoden takaa. Silloin ne olivat vanhassa lasiastiassa. Nyt en ole löytänyt niille luontevaa paikkaa.

  VastaaPoista
 4. Kokonaan valkoisina ottaisin noi itsekin mieluiten :) Yritin metsästää noita täältä tänään, mutta paikallisella jälleenmyyjällä oli vain niitä kauheita megavärikkäitä settejä :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo täysin valkoiset on parhaat! Se luonnonvalkoinen näyttää, että
   ois likainen! Toiv. S saa korjattua valot, muuten odottelen,
   Jos joku suuntaa Thaimaan sunnalle niin hankin sitten uudet :)

   Poista
 5. Voi ei, mun on varmaan pakko tilata nuo valkoiset valot!!! Ei niille kyllä juuri nyt ole sopivaa paikkaa mutta ehkä joskus saan ne olohuoneen ikkunalaudalle johon ne sopisivat niin täydellisesti :)

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi !